Nem számítottam ilyen gyors győzelemre: Beterbiev nem kegyelmezett

Vasárnap hajnalban New Yorkban, a híres Madison Square Garden Hulu színházában csapott össze egymással a WBC és IBF szervezetek félnehézsúlyú világbajnoka, az orosz születésű, Artur Beterbiev, valamint a WBO amerikai címvédője, Joe Smith Jr.

Smith már az első menet végén megrogyott és a bíró rá is számolt, de ekkor még fel tudott állni. Nagyon jól jött neki a szünet, de a második menetben már nem volt ilyen szerencséje. Miután harmadjára is megjárta a padlót, a bíró úgy döntött, hogy nem engedi tovább az egyoldalú mérkőzést.

Andrey Ryabinskiy, a WBA félnehézsúlyú bajnokának, Dmitrij Bivolnak a promótere bevallotta, hogy megdöbbentette, hogy Artur Beterbiev ilyen könnyen bedarálta Joe Smith-t. Ryabinskiy arra számított, hogy a mérkőzés kicsit tovább fog tartani.

„Nem számítottam ilyen gyors győzelemre. Azt hittem elhúzódik a nyolcadik vagy a kilencedik menetig a mérkőzés. De ez csak az én szubjektív véleményem, és a meccs megmutatta, hogy Artur Beterbiev nagyon-nagyon jó formában van. Nagyszerűen küzdött és magabiztosan nyert” – mondta Rjabinszkij Oleg Bogatovnak.


Fotó: Mikey Williams/Top Rank Inc a Getty Images

A győzelem megteremti azt a lehetőséget, hogy Beterbiev és Bivol, a két orosz vadászgép megmérkőzzön egymással. Bivol csapatát nyilvánvalóan érdekli a Beterbiev elleni csata, de ezt nem lesz olyan egyszerű összehozni.

„Szeretnénk összehozni a Beterbiev és Bivol közötti harcot. Nem tudom, hogy Oroszországban sikerülhet-e ezt megszervezni. Elég nehéz lenne. Majd meglátjuk, még nem tudok mit mondani. De biztos vagyok benne, hogy mindenki látni akarja ezt a harcot.”

Borítókép és fotók: John Berry/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ