Kelly győzelemmel tért vissza Krämer Peti ellen

Josh Kelly egy hosszú szünet után tért vissza, és a 2016-os olimpikon négy menet állította meg Krämer Pétert június 17-én, pénteken Liverpoolban.

Kelly bal szeme egy kicsit megsérült, de ez nem akadályozza meg, hogy hamarosan újra bokszoljon. Kelly a harmadik menetben emelt az iramon, két kézzel ütötte Petit, és szinte teljesen átvette az irányítást. A negyedik menet elején a magyar bunyóson látszottak az előző menet nyomai, bár egy jobbossal elriasztotta Kellyt, de ez csak egy rövid pihenőre volt elég. John Latham látva Kelly támadásait úgy döntött, hogy véget vet a mérkőzésnek.

„Örülök, hogy visszatértem. 15 hónap telt el, de újra itt vagyok. A következő lépés, hogy újra aktív legyek. Az inaktivitás megölheti a karriert. Van néhány dolog, amin még dolgoznom kell, kaptam néhány pofont, aminek legközelebb nem szabad megtörténnie” – mondta Kelly a meccs után.

https://www.instagram.com/p/Ce64R0gAWb1/?hl=hu

Kellynek ez volt az első küzdelme azóta, hogy tavaly februárban David Avanesyan megállította, és legközelebb július végén már szeretne bokszolni, valószínűleg Newcastle-ben.

Borítókép és fotók: Wasserman Boxing / Facebook

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ