RIYADH, SAUDI ARABIA - OCTOBER 28: Francis Ngannou knocks down Tyson Fury during the Heavyweight fight between Tyson Fury and Francis Ngannou at Boulevard Hall on October 28, 2023 in Riyadh, Saudi Arabia. (Photo by Justin Setterfield/Getty Images)

Ngannou figyelmezteti Furyt: „Ez nem is volt egy erős ütés”

Francis Ngannou bebizonyította, hogy a legtöbb előrejelzés tévedett, hiszen még versenyképes is volt a WBC nehézsúlyú világbajnok Tyson Fury elleni bokszdebütálásán.

Az MMA-sztár hihetetlen teljesítményt nyújtott élete első ökölvívó meccsén. Annak ellenére, hogy Ngannou kevés esélyt kapott, a harmadik menetben padlóra küldte Furyt.

A bokszvilágot megdöbbentő balegyenessel kapcsolatban a Club Shay Shaynek elmondta, hogy messze nem ez volt a legerősebb ütése.

„Nem volt egy erős ütés, így tudtam, hogy fel fog állni. Először a vállát találta el, majd a halántékát. Ha teljes erőmből ütöm meg, a földön marad.”

Fury végül megosztott döntéssel győzött, de a 38 éves harcos úgy véli, hogy elcsalták tőle a győzelmet. Visszavágót akar, és azt mondta, hogy a hivatalos jegyzőkönyvek ellenére Fury kihívóként lép a ringbe.

„Jelenleg a visszavágót akarom Tyson ellen. Ez a meccs sok önbizalmat adott nekem, de szerintem egy kicsit félvállról vett, így lehet, legközelebb keményebb lenne. Akarom a meccset. Határozottan jobban fel fogok készülni. Többet fogok dolgozni. Ott voltam, és tudom, hogy nyertem. Még ha neki is adták a győzelmet, legközelebb kihívóként fog jönni. Azért, hogy helyreállítsa a hírnevét.”

Furyt egy Oleksandr Usyk elleni vitathatatlan meccs köti le, amelynek első fejezetére február 17-én kerül sor, mielőtt egy visszavágó záradék miatt valószínűleg még az év későbbi szakaszában ismét összecsapnának. Eközben Ngannou várhatóan visszatér az MMA-ba.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ