(Photo by Hector Vivas/Getty Images)

Canelo: “Én vagyok a király, azt teszek, amit akarok”

Saul “Canelo” Alvarezt üldözi David Benavidez, de van rá esély, hogy a meccsre még 2024-ben sem kerül sor.

A vitathatatlan szuperközépsúlyú bajnok ugyanis, ahogyan azt általában szokta, jövő év májusában és szeptemberében szándékozik bokszolni. Akit a legtöbb rajongó szívesen látna vele szemben, az Benavidez – a WBC kötelező kihívója, aki nemrégiben legyőzte a korábban veretlen Demetrius Andrade-t.

A Fight Hub TV-nek nyilatkozva Canelo megerősítette az időpontokat, de azt mondta, hogy még nem tárgyaltak ellenfelekről.

„Jelenleg a májusi és a szeptemberi dátumaim vannak. Ezek azok az időpontok, amelyeken mindig szeretnék bokszolni. Hétfőn lesz egy megbeszélésem, és meglátjuk, hogyan tovább. Jelenleg senki sincs az asztalon. Őszintén szólva, más dolgokkal foglalkoztam. Kezeltem a vállalkozásaimat, utazgattam a feleségemmel, szóval nem tudom, honnan jöttek ezek a nevek.”

Benavidezzel kapcsolatban Canelo először elhárította honfitársa felvetését, hogy ha nem jön létre a meccs, akkor adja le az övét, mielőtt azt mondta, hogy szeptemberben lehetséges, de lehet, hogy tovább kell várnia.

„Nézd, sok mindent lehet mondani, de a nap végén én vagyok a király, és azt tehetem, amit akarok. Majd meglátjuk. Ahogy mindig is mondtam, azért vagyok itt, hogy jó meccseket vívjak. Ha ez egy jó meccs lesz szeptemberre, vagy várnia kell egy kicsit, akkor ez lesz. Végül is, néha a meccsek nagyobbak, ha várnod kell egy kicsit.”

Ez nem lesz örömteli hír sem Benavidez, sem a rajongói számára, akik szerint a mérkőzésnek már meg kellett volna történnie. Azokra a felvetésekre reagálva, hogy kerülte a mérkőzést, Canelo a mérlegével kontrázott.

„Igen, mindig ezt hajtják. Lara, Trout, Mayweather, Cotto, Golovkin, Jacobs. Mindenki. Azt mondták, hogy nem akarok Callum Smith-szel, Billy Joe Saundersszel bokszolni. A nap végén megvertem őket. Gyakorlatilag mindegyiket. Most, ha megverem Benavidezt, azt fogják mondani, miért nem mész más ellen? Nézd meg a múltamat, mindent elértem már a bokszban.”

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ