November 24-én Székesfehérváron lépnek ringbe a Kiliti-Promotions harcosai

Elképesztően impozáns helyszínen készül negyedik profi ökölvívó eseményére a Kiliti-Promotions. Ugyanis a székesfehérvári Hotel Magyar Király dísztermében lesz felállítva a ring. A negyedik nemzetközi Vass ökölvívó gálán a csapat már jól ismert bunyósait láthatjuk majd a küzdeni. Berki Ferenc Jr. ráadásul ismét címmérkőzésen bizonyíthat. 

A hazai ökölvívó szakma képviselői, szereplői egyre jobban kezdik megismerni a Kiliti-Promotions nevét, hiszen a fiatal szakember, Kiliti Ferenc által vezetett csapat már a negyedik ökölvívó gálájára készül. Napra pontosan két hónappal a hódmezővásárhelyi esemény után szólítják majd a ringbe az ökölvívókat. A csapat két ukrán bunyósa is ringbe fog lépni így láthatjuk majd Pylyp Akilovot és Maksym Pylypetset is küzdeni. A hódmezővásárhelyi klub azonban a hazai ökölvívóit is felkészíti az eseményre így Balog Márk és Kovács Pál mérkőzéseit is láthatjuk. Igaz ez főleg annak szól, aki szemfüles lesz a jegyvásárlást illetően, ugyanis vészesen fogynak a jegyek. 

A Kiliti-Promotions november 24-ei eseménye VIP boxgála lesz, ahol csakis kizárólag megterített asztalok mellett lehet látni majd élőben a mérkőzéseket. Érdemes a csapat facebook oldalát követni a további információk kapcsán. 

“Nagyon eredményesnek és jó hangulatúnak éreztem a hódmezővásárhelyi rendezvényünket. Több új csapattag is bemutatkozott azon az eseményen és szervezésből úgy érzem, jól vizsgáztunk. Azonban most azon dolgoztunk a matchmakerünkkel, Perutek Jánossal, hogy erősebb kihívókat igazoljunk. Mivel készen van a fight card, nem túlzás kijelenteni, hogy ez sikerült is. Mindenkiről megnéztünk videókat és lényegesen erősebb kihívók jönnek majd, még ha ez a mérlegükön nem is minden esetben fog majd látszani. Úgyhogy egy jó hangulatú és szakmailag egy szinttel erősebb gálát várok a fehérvári eseménytől.” – nyilatkozta Kiliti Ferenc a Kiliti-Promotions tulajdonosa. 

Az est főmérkőzését ismét Berki Ferenc Jr. vívja majd, akire a cseh nagyközépsúlyú ranglista vezetője for várni a fehérvári szorítóban. Nicolas Dzurnak azonban november végére hozni fogja a középsúlyt és készen lesz a feladatra, hogy minimum megnehezítse Berki dolgát a nemzetközi középsúlyú Magyar-bajnoki címért folytatott harcban. 

Borítókép és Forrás: Perutek János – Kiliti-Promotions

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ