(Photo by Harry How/Getty Images)

Andy Ruiz apja: a Deontay Wilder elleni harc az, amit akarunk!

Bár 2023-ban várható a korábbi világbajnok Andy Ruiz és Deontay Wilder lehetséges összecsapása, egyelőre nincsenek részletek a mérkőzéssel kapcsolatban. A WBC szeretné összeengedni Ruiz, aki legutóbb pontozással legyőzte Luis Ortiz és Wildert, aki az első menetben kiütötte Robert Heleniust.

A WBC döntése értelmében Wilder és Ruiz egy végső eliminációs mérkőzésen csap össze – a győztesnek garantáltan világbajnoki címmeccsre van esélye. Andres Ruiz, Andy édesapja és menedzsere azonban nagyon is világosan megmondta, hogy kit akarnak.

„Nincs semmi hivatalos… Decemberig van időnk eldönteni, hogy kivel fog a fiam küzdeni. De Wilde az, akit mi akarunk” – mondta az idősebbik Ruiz az Izquierdazónak.

És bár Wilder edzője, Malik Scott azt mondta, hogy őt nem érdekli ez a meccs, Andy csapata továbbra is bizakodó.

„Szerintem Wilder Uskykot vagy Joshuaát akarja, azt mondta, hogy nem érdekli, de reméljük, hogy a meccsre sor kerül, mert kötelezővé teszik” – mondta Ruiz Sr.

A mexikói-amerikainak még van egy meccse hátra a Premier Boxing Champions-szal kötött szerződéséből, de nem sietnek a The Destroyer következő ellenfelének meghatározásával. A veretlen kubai bokszoló, Frank Sanchez egy másik opció, ha Wilder kiesik?

„Még egy mérkőzés van hátra (a PBC-vel), és még nem mondták meg, hogy kivel fogunk bunyózni. Lehet a másik kubai, Frank Sanchezzel is, de majd meglátjuk, hogy kivel akarják összehozni.”

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ