Növényi Norbert Jr. tudja, hogy van még tennivalója, de figyelmezteti bajnokot: jön érte

Növényi múlt szombaton a Dublinban megrendezett Bellator 291-en gyors munkát végzett Andy Manzolo ellen, az első menetben legyőzte őt. Annak ellenére, hogy még mindig fiatal és a karrierje elején jár, a 23 éves veretlen harcos bízik abban, hogy felnő a kihíváshoz, hogy egy napon Eblen ellen küzdjön.

„Nem tudom siettetni a dolgot. Tudom, hogy még rengeteget kell dolgoznom, és a divízió tele van gyilkosokkal. Mármint, amit Johnny Eblen a legutóbbi meccsen művelt, az elképesztő volt. … Még mindig úgy érzem, hogy néhány meccset meg kell vívnom. 6-0-ra állok, és még mindig 23 éves vagyok. Hosszú időt töltöttem sérüléssel. Szeretnék most pár jó meccset vívni, de jövök. Fejlesztenem kell a képességeimet, a ketrecen belüli tapasztalatomnak pedig nagyobbnak kell lennie, és ezt én is tudom. Még mindig fiatal vagyok. Erősebbnek kell lennem. Johnny Eblen is itt volt a gálán, remélhetőleg tetszett neki a teljesítményem. Ismétlem, ő még mindig előttem van pár meccsel, de jövök” – mondta Norbi az MMA Junkie-nak és más riportereknek.

Eblen kitüntetett birkózó háttere minden ellenfelének gondot okozott, legutóbb a Bellator 290-en Anatolij Tokov ellen védte meg a címét. Ám Norbi fogadkozik, hogy birkózó játéka folyamatosan fejlődik, és mivel egy olimpiai aranyérmes birkózó fia, az útmutatás is megvan hozzá.

„3 éves korom óta birkózom. Vannak videóim, amiken gyerekként ezt csinálom. 14 éves korom óta nem birkózom annyit, szóval talán ezen a szinten Johnny Eblen egy kicsit előttem jár, de tudom, hogy tudom tartani a lépést ezekkel a srácokkal. Tényleg elismerem őt, mindenhol jó, de a legjobb képessége a munkamorálja és a kardiója.”

Borítókép: Növényi Norbert

Kategóriák
Bellator

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ