Fotó: Oktagon MMA

Kertész Máté új ellenfelet kapott: a cél továbbra is a győzelem

Kertész Máténak az angol John Hathaway ellen kellett volna megmérkőznie, aki a bukmékerek szerint a legnagyobb favorit az összesített győzelemre. Ő azonban közvetlenül a verseny előtt megsérült, így a magyar bunyósnak, Kertész Máténak más ellenfelet kellett keresnie a Tipsport Gamechanger nyolcaddöntőjére. És nagyon gyorsan meg is találták. A német bajnokkal, Marcel Grabinski-vel csap össze a következő körbe jutásért az Oktagon 40-en, Ostravában.

Andrej Kalasnyik különösen szívesen vette volna át Hathaway helyét. Végül azonban Grabinski-t részesítették előnyben vele szemben. Utóbbinak a görög Ioannis Palaiologosszal kellett volna megmérkőznie a tartalékmérkőzésen, de most megnyílt előtte a lehetőség, hogy milliókért bokszoljon.

„Az új ellenfél és Hathaway helyettese a világranglistán a tartalékbunyók között a legmagasabban rangsorolt bunyós. Grabinski a GMC szervezet korábbi kétszeres könnyű- és váltósúlyú bajnoka. Az Európa-szerte elismert birkózó közel 30 MMA-meccsel a háta mögött 22 győzelemmel rendelkezik, ezek közül 16-szor vette saját kezébe a küzdelem kimenetelét” – indokolta a váratlan választást az Oktagon az Instagramon.

A Mátéval készült exkluzív interjú még az ellenfélcsere előtt készült.

Borítókép: Oktagon MMA

Kategóriák
InterjúkOktagon

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ