Pacquiao nem akar visszatérni, csak keményen edz a jótékonysági mérkőzésre

A korábbi világbajnok Manny Pacquiao nem szeretne visszatérni. A 43 éves Pacquiao tavaly augusztusban harcolt legutóbb, amikor pontozásos vereséget szenvedett Yordenis Ugas ellen.

Ezt követően szó volt arról, hogy még egy mérkőzést vállalni szeretne, de végül Pacquiao bejelentette, hogy visszavonul az ökölvívástól. Jövő decemberben Pacquiao egy hat menetes jótékonysági mérkőzésen vesz részt a dél-koreai YouTuber DK Yoo ellen Szöulban.

Az eseményen pénzt gyűjtenek a háború ukrajnai áldozatainak és a fülöp-szigeteki hajléktalan családoknak. Bár a harc jótékonyság céljából lesz, a filippínó sztár nagyon keményen edz.

„Csak keményen akarok dolgozni, hogy 100{0354ff6b965c3a8554b3be39bffd6bcc0d5d03fb117e183da0bfb0aa96532aba}-os állapotban legyek, mert nagyszerű teljesítményt akarok mutatni a rajongóknak a ringben. Bár ez csak egy jótékonysági rendezvény, hogy segítsünk az embereken, mégis úgy készülünk, mintha egy bajnoki küzdelem lenne. Azért vállaltam ezt a felkérést, hogy segítsek a rászorulókon, és továbbra is otthont adhassunk honfitársainknak, akiknek ez nem adatik meg” – mondta Pacquiao a Shangri-La The Fortban tartott sajtótájékoztatón.

Borítókép és fotók: Ezra Acayan/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ