Ruiz nem írná le Joshuát: bármelyikük ellen szívesen harcolna

A korábbi egyesített nehézsúlyú bajnok, Andy Ruiz úgy véli, Anthony Joshua képes felborítani az esélyeket, amikor találkozik Oleksandr Usykkal augusztus 20-án Szaúd-Arábiában.

Ruiz 2019 júniusában mindenkit megdöbbentett, amikor legyőzte Joshuát, és megszerezte a WBO, IBF, IBO és WBA címeket. Hat hónappal később Joshua egy visszavágón visszaszerzett mindent, amikor egyhangú pontozással nyert Ruiz ellen. Ezt követően két mérkőzés zajlott le, és Joshua ismét mélypontra került, amikor legyőzte őt Usyk.

A visszavágóra való felkészülés érdekében Joshua megvált régi edzőjétől, Robert McCracken-től, a helyét oedig Robert Garcia vette át. Ezúttal Joshuát tekintik az esélytelenebbnek, de Ruiz nem írná le a korábbi ellenfelét.

„Szerintem Joshua képes nyerni. A nehézsúlyban bármi megtörténhet. Csak egy ütés választ el attól, hogy minden megváltozzon. Tehát minden azon múlik, hogy ki az éhesebb. Anthony Joshua egy vereségből tér most vissza, újra nyerni akar… Usyk pedig egy nagyon kemény fickó, remek stílusa van” – mondta Ruiz Jr a FightHub TV-nek.

Ruiz jelenleg a Joshua elleni vereség óta a legkeményebb küzdelmére edz. Szeptember 4-én a veszélyes kubai bokszolóval, Luis Ortizzal mérkőzik meg. Ha Ruiz nyer, szívesen benne lenne egy trilógia harcba Joshuával, de szembenézne Usykkal is.

„Remélhetőleg ha nyerek szeptember 4-én Luis Ortiz ellen, és ha Joshua nem nyer, akkor megküzdhetek akár Usykkal is.”

Borítókép és fotók: Harry How/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ