„Parker szeretne egy Ruiz elleni visszavágót”

David Higgins, a korábbi WBO nehézsúlyú bajnok Joseph Parker menedzsere kifejti, hogy nincs anyagi értelme harcolniuk Filip Hrgoviccsal.

Parker kemény küzdelmet nyert meg múlt hónapban a Derek Chisora elleni visszavágón. Az IBF vezetősége elrendelte a kötelező mérkőzést Luis Ortiz és Hrgovic között. Ám, Ortiz a múlt szombati Charles Martin elleni kiütéses győzelmét követően megsérült, emiatt visszautasította a lehetőséget – ekkor ajánlotta fel az IBF Ortiz helyét Parkernek.

Parker, akárcsak Ortiz, nagyobb nevekre és sokkal jövedelmezőbb lehetőségekre vadászik. Az egyik olyan küzdelem, amiben Parker szívesen részt venne, egy visszavágó a korábbi egyesített bajnok Andy Ruiz ellen. Néhány éve Parker pontozással legyőzte Ruizt.

„Parker nagy népszerűségnek örvend az Egyesült Királyságban és az ázsiai-csendes-óceáni térségben. Ahhoz, hogy Joseph karrierje előre lépjen, az állam felé kell fordulnia, ahol nagy győzelmeket kell aratnia amerikai harcosok ellen. Ezzel világszerte hírnevet szerezne magának, majd jöhet a bajnoki cím. Ha nem így cselekedsz, olyan leszel, mint Anthony Joshua – csak London bizonyos részein tisztelik. Fantasztikus lenne egy visszavágó Andy Ruiz Jr-vel. Parker legyőzte Ruiz Jr egy nagyon szoros harcban Új-Zélandon. Ha Amerikában lett volna, lehet, hogy máshogy alakul a karrierje. Andy is akarja a visszavágót. Érdekli egy harc Amerikában, hiszen kultusza van a mexikói-amerikaiak körében. De Parker képes lenne legyőzni Deontay Wildert is. Dillian Whyte? Érdekes lenne a régóta várt Whyte-visszavágó. Hrgoviccsal gazdaságilag van problémánk. Amikor elkezdtek felépíteni Parkert, kialakítottunk egy szurkolótábort neki Új-Zélandon. Nagy pénzeket fizetve finanszíroztuk a Parker vs Andy Ruiz Jr. megrendezését ott. Hrgovicnak van valahol hazai rajongótábora? Magas helyezést ért el, de nincs szurkolóbázisa, így nevetséges a pénz, amiért harcolnánk” – mondta Higgins a Sky Sportsnak.

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ