A Hughie Fury-harcnak van értelme Derek Chisora számára

A BOXXER promótere, Ben Shalom, aki a nehézsúlyú versenyzővel, Hughie Fury-val dolgozik, úgy véli, eljött az ideje, hogy Derek Chisorával harcoljanak.

A múlt hónapban Chisora egyhangú pontozásos vereséget szenvedett a korábbi WBO-világbajnok Joseph Parkerrel vívott visszavágóján. A Parker elleni vereség volt zsinórban a harmadik veresége Chisorának. Fury, a WBC nehézsúlyú bajnokának, Tyson Furynak az unokatestvére érdeklődik egy Chisora elleni harc iránt.

Shalom úgy véli, ez a mérkőzés mindenki számára egy jó üzlet lenne.

„Valószínűbb? Igen, szerintem már jobban hajlana afelé, hogy harcoljon velünk. Küzdeni fog azért, hogy létrejöjjön a Deontay Wilder elleni harc, amiről szó volt. Még Dillian Whyte is küzdött azért, hogy megvívja Wilder harcát. Hughie az a küzdelem, aminek van értelme Chisora ​​számára. Ha Chisora ​​nyer, az azt bizonyítja, hogy még mindig az elit brit nehézsúlyú bokszolók közé tartozik. Chisora kikapott Parkertől, aki Hughie ellen is győzött, amikor még csak 23 éves volt. Nagy kérdés, hogy Chisora vissza akar-e még térni, komolyan gondolja még? Chisora nagyon jó, és csak elit harcosok ellen veszített, szóval Hughie számára ez egy jó lehetőség lenne. A rajongók kíváncsiak erre, mivel szeretik Dereket, és azt akarják, hogy valaki tesztelje Hughie-t. Izgalmas küzdelem lenne ez számunkra. Mi akarjuk a harcot, Hughie akarja és Peter Fury is szeretné. Hughie olyas valaki, akivel senki sem akar harcolni – 27 éves, esetlen, és nehéz legyőzni, emellett már van tapasztalata és ereje. Chisora egy nagy harc lenne számára, de tárgyalunk Chris Arreolával és Andy Ruiz Jr-vel is. – mondta Shalom a Sky Sportsnak.

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ