Prochazka célja, hogy fejlődjön birkózásban: Cejudo és Jones segítségével

Jiri Prochazka komolyan veszi a felkészülést a UFC 274-re, éppen ezért komoly nevekkel erősíti meg az edzőtáborát.

Prochazka lett a kihívója a félnehézsúlyú bajnok, Glover Teixeirának a május 7-i gála főmérkőzésén. A tervei szerint összeáll Henry Cejudóval, aki olyanokkal dolgozik jelenleg, mint Jon Jones, Zhang Weili és az újdonsült bajnok, Deiveson Figueiredo.

Teixeira dominás teljesítménnyel nyerte meg a bajnoki címet Jan Blachowicz ellen a UFC 267-en, és Prochazka úgy érzi, jól fel kell készülnie a földharc terén is következő ellenfelére.

„Februárban azon gondolkodom, hogy Amerikában fogok felkészülni a meccsemre. Különösen Henry Cejudo és Jon Jones mellett szeretnék edzeni. A birkózásomat a következő szintre akarom fejleszteni. Nagyon várom már. Nagy rajongója vagyok Figueiredonak. Remek stílusa van. Megtiszteltetés lenne ott lenni, és ezekkel a srácokkal edzeni.” – mondta Jiri.

Teixeira nemrég elárulta, hogy Muhammad Lawától kért segítséget, aki kiütötte Prochazkát a 2015-ös Rizin FF nagydíj döntőjében. De Prochazka azt mondja, hogy azóta már teljesen más harcos.

„Kétszer harcoltam „King Mo” ellen. Másodszor, amikor legyőztem őt a Rizin bajnoki meccsen, más harcos voltam már, mint először. Azóta még többet fejlődtem. Beszélhet Teixeira vele, és adhat neki tanácsokat, de én azóta már egy teljesen más ember lettem, több szempontból is. Nem számít tehát, hogy „King Mo” segít neki, hogy jobb harcossá váljon, örülök is neki, mert a legjobb formában lévő Glover ellen akarok küzdeni.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ