Hearn: Fury nem akar Usyk ellen harcolni

Eddie Hearn szerint kész egy olyan ajánlat, amelynek értelmében Tyson Fury legközelebb Oleksandr Usykkal mérkőzik meg a vitathatatlan nehézsúlyú világbajnoki címért, de szerinte a tárgyalások fő akadályozója az, hogy Fury nem akar Usykkal harcolni legközelebb.

Hearn szerint voltak tárgyalások, arról, hogy Anthony Joshua félreáll, és novemberben vagy decemberben garantáltan megmérkőzhet a Fury-Usyk meccs győztesével, de lehetetlen volt dűlőre jutni. Jelen állás szerint a WBC pénteken tárgyalhatja meg a Dillian Whyte-Fury pénzelosztást.

„Soha nem léptek semmit. Készek vagyunk megvizsgálni egy olyan megállapodást, amely kedvező számunkra, és megfelelő jövőt biztosít Joshua számára. Az igazság az, hogy Tyson Fury nem akarja következő ellenfelének Oleksandr Usykot. Márciusban szeretne egy küzdelmet, és utána a vitathatatlan harcot, amit nem értek. Most hirtelen Dillian Whyte-al akar megküzdeni Oleksandr Usyk helyett, úgyhogy, most folytatódnak a tárgyalások. Hiszem, hogy hamarosan megszületik valamilyen megállapodás, de az tény, hogy Tyson Fury megnehezíti a dolgokat azzal, hogy Usyk helyett mással akar küzdeni.”

Hearn bevallja, bár voltak tárgyalások, semmilyen szerződést, üzletet nem kötöttek ezzel kapcsolatban.

„Az egész arról szól, hogy mind a négy embernek egyénileg meg kell állapodnia ahhoz, hogy tovább léphessünk. Volt ajánlat, kínálták a pénzt, de ez nem csak arról szól, AJ-t nem érdekli mennyit kereshetne ezzel. Ha van mód arra, hogy egy olyan harcot vívjon, ahol eldőlhet ki a legjobb nehézsúlyú ökölvívó, akkor az a legvonzóbb számára. Ez egy lehetőség lehetett volna neki, hogy többet dolgozhasson új edzőjével, és megvívjon egy „átmeneti meccset”. Annyit tudok, hogy az volt a terv, hogy Fury áprilisban vagy májusban megküzd Usykkal, majd novemberben vagy decemberben AJ a győztessel állt volna ki. De most márciusban Whyte ellen akar küzdeni. Nem tudom, miért nem akar Usyk ellen harcolni, de nem akar. Így aztán teljesen mindegy, minden más.”

Hearn agresszívan fog harcolni azért, hogy igazságos fizetést kapjon Dillian a Fury elleni meccsért.

„Nem szeretnék az egyik legjobb harcosommal tárgyalásra menni, szeretnénk megegyezni Fury csapatával. Megfelelő pénzért fogok harcolni, amit megér az egész, és azért ragaszkodni is fogok. Fury azonban minden nap meggondolja magát. Lehet, hogy ma este felkeres, és azt mondja, üljünk le, és próbáljuk meg kitalálni a megoldást. Egy bizonyos ponton elege lehet ebből a WBC-nek, de ha mindkét fél azt mondja, hogy még idő kell, akkor adniuk kell. Mindkét félnek egyet kell értenie a feltételekben. Dillian átnézi majd a terveket, de mindenképpen harcolni akar Fury ellen.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ