LAS VEGAS, NEVADA - AUGUST 12: Rafael Dos Anjos of Brazil prepares to fight Vicente Luque in a welterweight fight during the UFC Fight Night event at UFC APEX on August 12, 2023 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Al Powers/Zuffa LLC via Getty Images)

Rafael dos Anjos Islam Makhachevről: „Nem hiszem, hogy meg tudja verni Leon Edwardsot”

Rafael dos Anjos nem igazán hisz abban, hogy Islam Makhachevnek sok esélye lenne arra, hogy kétszeres UFC-bajnok legyen.

Makhachev, aki háromszor védte meg a könnyűsúlyú bajnoki címét, megismételte, hogy szeretne feljebb lépni váltósúlyba, hogy kihívja Leon Edwardsot.

Dos Anjos, aki karrierje során mind könnyűsúlyban, mind váltósúlyban is harcolt, úgy véli, Makhachev küzdene nagyobb súlycsoportban lévő méretekkel.

„Jelenleg nagyon jó lendületben van, de nem hiszem, hogy meg tudja verni Leon Edwardsot és kétszeres bajnok lehet. Egyszerűen csak úgy gondolom, hogy a méretkülönbség kijönne. Leon sokkal nagyobb fickó, és látjuk, hogy az olyan kisebb fickók is, mint (Dustin) Poirier sok gondot okoznak Islamnak. Poirier nagyon kemény, de általában 145-ben küzd, és kemény meccset adott Islamnak. Poirier nagyszerű harcos, nagyon tisztelem őt, de ha megnézed az összes címmérkőzést, akkor azt látod, hogy a földön végeztek vele, nagyon gyenge szerintem ezen a téren” – mondta dos Anjos a Submission Radio-nak.

A korábbi könnyűsúlyú bajnok dos Anjos azt tervezi, hogy visszatér a 170 fontba, miután az elmúlt hat mérkőzésén ugrált a súlycsoportok között. Két konkrét nevet tart szem előtt a következő meccsére.

„Figyelem Stephen Thompsont, neki nincs közelgő meccse, de Kevin Hollandnak sincs. Ők jó nevek, lenne értelme számomra ellenük bunyózni.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ