(Photo by Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire via Getty Images)

Bisping: „Azt akartam mondani: Merab, te egy rakás sz*r vagy”

Michael Bisping átverésnek nevezi Merab Dvalishvili Sean O’Malley elleni meccstervét. Dvalishvili várhatóan még ebben az évben kihívja a harmatsúlyú bajnok O’Malley-t, de elmondása szerint még nem kapott szerződést.

O’Malley a “Timbo Sugar Show” podcast egyik legutóbbi epizódjában említette, hogy a mérkőzésre valószínűleg Las Vegasban kerül sor – vagy a Sphere-ben szeptemberben, vagy a T-Mobile Arénában decemberben.

Dvalishvili izgatottan várja, hogy végre O’Malley ellen küzdhessen, és odáig ment, hogy azt állította, ideje megmutatni az állóharcát. O’Malley 2023 augusztusában győzte le Dvalishvili csapattársát, Aljamain Sterlinget, hogy bajnok legyen.

Ez az álmaim mérkőzése és a tökéletes alkalom, hogy megküzdjek vele” – mondta Dvalishvili a “Believe You Me” podcastben. „Mindenkinek megmutatom, milye, amikor leütöm őt. Igen, jól birkózom, de most az ütőtechnikámat akarom majd megmutatni. Be akarom verni a pofáját. Azt hiszi, birkózni fogok vele, de nem, ütni fogok.”

A társműsorvezető Anthony Smith erre azt válaszolta, hogy “Nem hiszek neked”, amivel Bisping határozottan egyetértett: “Köszönöm! Azt akartam mondani: Merab, te egy rakás sz*r vagy.”

Dvalishvili később úgy tűnt, hogy visszavonta a megjegyzéseit. Dvalishvili a legutóbbi, februári UFC 298-as összecsapásán az olimpiai aranyérmes birkózót, Henry Cejudót is le tudta vinni ötször is a földre. O’Malley-t ellenfélként elismeri.

„Stílusilag birkózással, jó kardióval, a távolság lezárásával és a klincseléssel kell legyőznöm. Tisztelnem kell az ütőtechnikáját, de hiszek magamban. Minden ellenfelemet tisztelem, különösen őt. Ő a bajnok.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ