Ryan Garcia készen áll a visszatérésre

A karrierem április 2-án folytatódik” – árulta el Garcia Noah Beck YouTuber csatornáján.

Los Angelesben vagy Las Vegasban fogok bokszolni, valószínűleg Vegasban. Szóval nagyon várom a bejelentést a harcról, az ellenfelemről és miegymásról.”

Hogy Garcia pontosan kivel fog harcolni, az majd kiderül. Garcia sokáig szócsatában állt Isaac Cruzzal, de a megállapodás soha nem valósult meg. Garcia legutóbbi mondataiban a lehetséges ellenfelekről két személyt emelt ki: Mercito Gesta és Saul Rodriguez. Garcia Twitteren azonban azt állította, hogy ezek a fejlemények „nem igazak”.

2022-ben arra szeretnék koncentrálni, hogy ebben az évben legalább három mérkőzést megvívjak. Nem aggódom a pénz miatt, sem a közösségi médi szereplések miatt, mert ha nagyszerű bokszoló vagyok, akkor jönni fog a pénz. Tudod, mire gondolok? A közösségi média sztárságának előnye a szabadság, nem kell kétségbeesnem, hogy találjak ellenfeleket, promótereket, mert elég pénzt keresek a bokszon kívül is. Nyilvánvalóan ennek az a hátránya, hogy az emberek nem ismerik el, amit teszek. De úgy érzem, hogy az amatőr előéletemmel és a profi karrierem alapján, eleget tettem azért, hogy bebizonyítsam magamnak, én vagyok a világ legjobb harcosa a súlycsoportomban. Ezt a szurkolóknak is meg fogom mutatni.”

https://www.instagram.com/p/CYrZm04olCG/

Garcia jól kezdte 2021-et, amikor kiütéssel nyert Luke Campbell ellen. Áprilisban azonban mentális egészségügyi problémákra hivatkozva hirtelen kiszállt a Javier Fortuna elleni, júliusi összecsapásból. A 23 éves játékos, miközben a visszatéréséén dolgozott, megsérült a keze, amit meg kellett műtenie.

„Mélyen magamba zuhantam (mentális egészségügyi problémákkal szenvedett). Aki ismeri a bokszot, tudja, ha mentálisan nem vagy 100{0354ff6b965c3a8554b3be39bffd6bcc0d5d03fb117e183da0bfb0aa96532aba}-os, akkor fizikálisan sem leszel az. Akár meg is halhatsz a ringben, ezért ezt elég komolyan vettem, és ezért döntöttem egy kis szünet mellett. Most nagyon jól érzem magam. Ott folytatom, ahol abbahagytam. Ugyanolyan erősen, erőteljesen fogok visszatérni, és amikor ezek a kiütések jönnek, garantálom, hogy mindenki elhallgat, és olyan lesz, mintha mi sem történt volna.”

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ