Ryan Garcia nem áll készen a Gervonta Davis elleni mérkőzésre

A korábbi bokszoló, Tim Bradley szerint Ryan Garcia sokat fejlődött az elmúlt időben, de még mindig messze van Gervonta Davis teljesítményétől.

Tim Bradley, a korábbi WBO-bajnok megszólalt a Ryan Garcia és Gervonta Davis közötti esetleges bokszösszecsapásról. Floyd Mayweather, Gervonta Davis promótere már elárulta, hogy a mérkőzés létrejöhet, és még idén megrendezésre kerülhet, ami Bradley szerint veszélyes lehet Garcia számára.

„Túl sok hiányossága van még a játékának ahhoz, hogy megverje Gervonta Davist. Tetszik, hogy elkezdte fejleszteni magát, sokkal jobb már most, mint volt.”

https://www.instagram.com/p/ChCS_8rI9Ll/?hl=hu

Garcia miután nemrég legyőzte Javier Fortunát, 23 mérkőzésen 23 győzelemre javította a mérlegét, ami igazán lenyűgöző mérleg, hiszen ebből 19-et kiütéssel nyert. Ahhoz azonban, hogy Gervonta ellen felvegye a versenyt, sokkal többre lesz szükség, és úgy véli, még nem tart ezen a szinten.

„A pohár félig tele van nála, még nem érte el a százszázalékát. Fejlődik, de én még távol maradnék a helyében Tank-tól, aki jelenleg bombaformában.”

A tapasztalat kulcsfontosságú tényező ezekben az esetekben, Bradley pedig jól ismeri őt.

Borítókép és fotók: John McCoy/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ