Ryan Garcia Tanknak: nincs visszavágó záradék, a győztes mindent visz

A Ryan Garcia és Gervonta Davis közötti szupermeccs már hónapok óta készül, de a feltételek még mindig nem kerültek véglegesítésre. Oscar De La Hoya Golden Boy Promotions, amely Garciát képviseli, és Al Haymon Premier Boxing Champions, amely Davist képviseli, a kulisszák mögött folyamatosan tárgyalnak.

Hétfőn De La Hoya, aki kizárólag a DAZN streaming szolgáltatáson rendez eseményeket, az ESPN Mike Coppinger-nek azt mondta, hogy az április 15-re tervezett mérkőzés fő akadálya „azon múlik, hogy ki fogja irányítani a visszavágót”.

„Szó szerint az 1 yardos vonalnál vagyunk; ami mindent hátráltat, az a visszavágó záradék. Az a tisztességes, ha Ryan nyer, akkor a mi oldalunk irányít mindent. Ez mindig is így volt. … Ez a józan ész, hogy aki nyer, az diktál. Ez a lényeg. Nem találjuk fel újra a kereket. Al Haymon diktál jelenleg mindent. … Kértek ezt, kértek azt. Ki jön ki először, a büntetések, ha Ryan túlsúlyos lesz. Mi engedtünk, tárgyaltunk, és minden nagyon kellemesen alakult. Ha Ryan veszít, persze, nincs visszavágó. Remélem, hogy nem rontják el az egészet. Mi a Golden Boy-nál csak a tévés partnereinket védjük. Csak az a tisztességes, hogy ha Ryan nyer, akkor minden megcserélődik. Kitartunk, mert tudjuk, hogy ez fair, és 1000%-ban úgy érezzük, hogy ez a meccs létre fog jönni, és az elmúlt évek legnagyobb harca lesz.”

Szerda este Garcia egy Instagram-videót posztolt magáról, amelyen Joe Goossen edző, a kaliforniai Van Nuysban található Ten Goose Boxing Gymben edz, a következő felirattal: „Ne fuss előlem Tank. Ne bújj el. Ne maradj csendben Al Haymon mögött. Nincs visszavágó záradék. A győztes mindent visz, gyáva.”

Borítókép: Getty Images

Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ