Alexander Volkanovski - (Photo by Alex Bierens de Haan/Getty Images)
LAS VEGAS, NV - SEPTEMBER 25: Alexander Volkanovski of Australia taunts Brian Ortega in between rounds during their Featherweight title fight during UFC 266 at T-Mobile Arena on September 25, 2021 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Alex Bierens de Haan/Getty Images)

Volkanovski örülne egy McGregor elleni címmérkőzésnek

A UFC pehelysúlyú bajnoka, Alexander Volkanovski nem tekint túl a közelgő feladatán, de szem előtt tart egy hatalmas potenciális mérkőzést, ha megszerzi a könnyűsúlyú bajnoki címet.Először is, az első számú font-font bunyós Volkanovski hatalmas erőpróba előtt áll a UFC 284 főmérkőzésén. Az eseményre a saját hazájában kerül sor a RAC Arénában, Perth-ben, Ausztráliában.

A ketrecben vele szemben majd a könnyűsúlyú bajnok Islam Makhachev fog állni, akit egyesek a P4P lista második helyezettjének tartanak. Ez egy hatalmas küzdelem, és egy lehetőség Volkanovski számára, hogy két súlycsoportos bajnokként vésse be a nevét a történelembe. Amennyiben Volkanovski sikerrel jár, nyitott lenne egy címvédésre Conor McGregor ellen, az ír szupersztár ellen, aki egyszer már teljesítette ugyanezt a bravúrt.

McGregor idén visszatér, hogy szembenézzen Michael Chandler ellen, miután a páros befejezi edzői feladatát a “The Ultimate Fighter” következő évadában. Ha McGregor le tudja győzni Chandlert, Volkanovski tudja, hogy lesznek olyan felszólítások, hogy McGregor kapjon még egy esélyt a címért.

„Egy esetleges győzelme visszahelyezi Conort az övért folytatott beszélgetésekbe. Ha az emberek azt mondják, hogy nem érdemelné meg, és kizárt, hogy ezt megtegyék, akkor őrültek vagytok. Ő Conor McGregor, és ha ő kiüt egy olyan valakit, mint Chandler, akkor tudod, hogy a nevét fogják emlegetni. Mindenki róla fog beszélni” – mondta Volkanovski a riportereknek a UFC 284 médianapon.

McGregor legutóbb a UFC 229-es UFC-n küzdött övért, ahol veszített Khabib Nurmagomedov ellen. McGregor továbbra is a sportág egyik legnagyobb neve, aki úgy tűnik, hogy mindig egy meccsre van attól, hogy egy újabb UFC-címért küzdhessen.

„Jó ránézni, mert azt tervezem, hogy megszerzem a könnyűsúlyú övet, és megnézem, mi történik a divízióban. Rengeteg potenciális meccs van ez után, de nyilván először azzal kell foglalkoznom, ami előttem áll.”

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ