Scott Coker szívesen leigazolná Jake Pault a Bellatorhoz: “Ez a srác egyre jobb lesz”

Scott Coker minden bizonnyal nyitott lenne egy üzletkötésre Jake Paullal.

Míg Paul óriási szócsatákat vív a UFC elnökével, Dana White-al, addig a Bellator főnöke, Coker elismerően beszélt a YouTube-sztár testvérpárról, akik szerinte maradandót alkottak a bokszvilágban. Paul legutóbb a korábbi UFC bajnok Tyron Woodley-t ütötte merevre.

„Mindig azt mondtam, ezek a srácok igazi sportolók, és fiatalok, keményen dolgoznak. Munkát tesznek az egészbe. Ezt nem lehet tőlük elvenni, és egyre jobbak. Amit Woodley ellen láthattunk, abba nagyon kemény munka volt, hogy egyáltalán képes legyen erre. Soha nem láttuk Woodley-t így padlózni, igaz? Nem szabad alábecsülni ezeket a srácokat.”

Jake Paul and Logan Paul have interest from Bellator President

Paul érdeklődését fejezte ki az MMA-ra való esetleges átállásra is, azt állítva, hogy kapcsolatban állt az Amerikai Kickbox Akadémia vezetőedzőjével, Javier Mendezzel, aki olyanokkal dolgozott együtt, mint Khabib Nurmagomedov, Daniel Cormier, Cain Velasquez és Luke Rockhold.

Ha Paul komolyan gondolja, hogy szeretne az MMA-ban versenyezni, Coker kész üzletelni mindkét testvérrel.

„Ha szeretnének bekerülni az MMA-ba, szívesen segítek. Gondoljunk bele, olyan helyen edzene, ahol Khabib, Daniel Cormier is készült. Ilyen környezetben virágozna, főleg, hogy Paul már rendelkezik birkózói múlttal. Azok az idők, amikor kosárlabdázókkal vagy bárkivel küzdött, elmúltak. Úgy tudom, 10 mérkőzést akar bokszolni, és utána térne át a vegyes harcművészetre. Tudom, sokan mit gondolnak róluk, de ne becsüljék alá őket, mert amit eddig elhatároztak, azt be is teljesítették. Hozzánk csatlakozhatnának, nagy harcokat szánnék nekik, amik valóban nagy kihívások lennének számukra.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Bellator

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ