Canelo trénere nem lát esélyt arra, hogy valaha megmérkőznek Usyk-kal

Eddy Reynoso, a mexikói szupersztár, Saul ‘Canelo’ Alvarez vezetőedzője és menedzsere szerint nincs esély arra, hogy bokszolója Oleksandr Usykkal találkozzon.

Egy nemrégiben adott interjúban Usyk – aki jelenleg a WBO, IBF, IBO, WBA nehézsúlyú bajnoka – azt mondta, hajlandó lenne visszalépni cirkálósúlyba, hogy megmérkőzzön Canelóval. A múlt hónapban Canelo és csapata engedélyt kért a Boksz Világtanácstól, hogy kihívják a WBC cirkálósúlyú bajnokát, Ilunga Makabut.

Reynosónak nem érdeke, hogy Canelo megmérkőzzön Usykkal, aki nemrég ért fel a nehézsúly csúcsára, miután legyőzte Anthony Joshuát. Reynoso helyette inkább, a veretlen kubai nehézsúlyú bokszolóját, Frank Sanchezt szánná Usyknak.

„Nem, semmi esély, hogy Canelo megküzdjön Usykkal. Ő egy nehézsúlyú bokszoló, ott van neki Frank Sanchez, nagyszerű küzdelem lenne az övék. Keresünk neki egy világbajnoki küzdelmet 2022-ben. Frank a negyedik helyen áll a WBC listáján, és több szervezetnél is az első ötön belül van, így tovább dolgozunk és megyünk előre. Remélhetőleg megkapjuk az esélyt a címre.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ