Sean O’Malley: akkor is lennének kétkedőim, ha kiütném Khabibot

Sokak szerint most lesz az első „nagy” megmérettetése Sean O’Malley-nek, amikor a UFC 276-on Pedro Munhoz ellen fog ketrecbe lépni.

Egy biztos, a sajtótájékoztatón ismét magára irányította Sean a figyelmet a külsejével, de vajon a mérkőzésen is villantani fog a teljesítményével? O’Malley úgy gondolja, ha nyer is egy top10-es UFC-ranglistás ellenfél ellen, akkor is megmaradnak a kételkedők és a gyűlölködők.

„Kiüthetném Khabibot, az emberek akkor is azt mondanák: „Igen, de… valami.” Nem figyelek tehát arra, amit a negatív rajongók mondanak. Kimegyek, és elintézem Pedrót, csak ez a lényeg” – mondta O’Malley az MMA Junkie-nak.

„Igen, Pedro legyőzése nagy dolog lesz a karrieremet nézve. Nem csak a legyőzése, de az, hogy idő előtt végzek Pedróval jó üzlet lesz számomra. Harcolt már nagy ellenfelekkel, de úgy gondolom, hogy én leszek az eddigi legkeményebb ellenfele. Néhány harcra vagyok a bajnoki címért folyó küzdelemtől. Az emberek ezt akarják látni, hogy bajnok leszek. Csak azt kell tennem, amire képes vagyok.”

Borítókép és fotók: Chris Unger/Zuffa LLC

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ