Sean O’Malley: „Ha sztár lesz, ezt a meccset akarom”

A UFC 299-en visszatérő harmatsúlyú bajnok, Sean O’Malley azt állítja, hogy nyitott arra, hogy a közeljövőben megküzdjön a veretlen Umar Nurmagomedovval – különösen akkor, ha az orosz “sztárrá válik”.

O’Malley, a jelenlegi vitathatatlan harmatsúlyú bajnok, a UFC 299-en a 2020-as első meccsük után ismét ketrecbe lép Marlon Verával. A Dana White Contender Series öregdiákja, O’Malley tavaly augusztusban Bostonban szerezte meg a bajnoki címet, amikor megállította Aljamain Sterlinget. O’Malley-t összekötötték egy bajnoki csatával a száguldó grúz erő, Merab Dvalishvili ellen, amennyiben győz legközelebb.

A fent említett Nurmagomedov Bekzat Almakhan ellen aratott a minap magabiztos győzelmet a UFC Vegas 87-en. O’Malley azt állította, ha a veretlen orosz képes lenne a sztárságba repíteni magát, akkor semmi kifogása nincs az ellen, hogy a jövőben megküzdjön vele.

„Az emberek azt hiszik, hogy kerülöm a harcokat, Umar (Nurmagomedov) valószínűleg a legkeményebb küzdelem [amit elvállalhatok]. Hiszem, hogy szupersztár vagyok, Umar pedig egy potenciális világsztár. Szó szerint azért, mert a vezetékneve ‘Nurmagomedov’. Van benne valami, ha ő sztár lesz, akkor ez az a meccs, amit én akarok” – mondta Sean O’Malley az ESPN MMA-nak.

O’Malley ezen a hétvégén a UFC 299-en próbál bosszút állni első profi vereségéért, miután a fent említett Chone szülötte, Vera egy első menetes TKO-val megállította őt még négy évvel ezelőtt.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ