Sean O’Malley szerint „elkerülhetetlen”, hogy UFC bajnok legyen

Sean O’Malley nem tudja, mi következik a karrierjében, de szerinte elkerülhetetlen, hogy UFC bajnok legyen.

A kisváltósúlyú versenyző karrierje legnagyobb győzelmén van túl, a szombati UFC 280 mérkőzésén megosztott pontozással nyert a korábbi bajnok Petr Yan ellen. A mérkőzés szoros és fárasztó küzdelem volt, de O’Malley úgy gondolja, hogy egy bajnok karakter.

„Ez elkerülhetetlen. 28 éves leszek (vasárnap), és még sokáig fogok ebben a sportban maradni. Az emberek azt akarják, hogy bajnok legyek, szóval előbb-utóbb úgyis megtörténik” – mondta O’Malley a UFC 280-as mérkőzés utáni sajtótájékoztatón.

https://www.instagram.com/p/CkB1EnlpVPw/?hl=hu

O’Malley úgy gondolja, hogy sok kérdésre válaszolt a Yan elleni mérkőzésen. Szerinte a kritikusok megkérdőjelezték, de sikerült bizonyítania.

„Rúgd szét a lábát, vagy vidd földre, jöttek ezek a mondatok. Petr belerúgott a lábamba és földre vitt, és mégis (én) nyertem. Szóval igen, apránként válaszolok a kérdésekre. Nem szeretem, hogy megütött. Ez nem egészséges. Nem jó, ha fejbe vágnak. Nem jó, ha fáj a fejed. Ideális esetben úgy megyek be, hogy ne kapjak ütést. De azt hiszem, ez még édesebbé teszi a történetet – tényleg meg kellett mutatnom a szívemet. Mélyre kellett mennem. Olyan helyre kellett mennem mentálisan és fizikailag, ahol még soha nem voltam, és ez történik, amikor a világ legjobb fickói ellen küzdesz.”

Borítókép: Chris Unger/Zuffa LLC

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ