Sterling: T.J. Dillashaw számára mindenképpen ez várt

Aljamain Sterling nem gondolja, hogy T.J. Dillashaw sérülése volt az oka annak, hogy dominálta a mérkőzést.

A nagyváltósúlyú bajnok Sterling grapplingjeivel megfojtotta Dillashaw-t, és a második menetben TKO-t ért el a szombati UFC 280-as UFC társ-főmérkőzésén az Etihad Arénában.

https://www.instagram.com/p/CkB4pX-pnvd/?hl=hu

Dillashaw elárulta, hogy az edzőtábor során többször is kiugrott a válla, és az 1. menet elején ismét kificamodott. De Sterling, aki grapplingjével már sok top versenyző ellen dominálni tudott, azt mondja, hogy Dillashaw a földön mindenképp veszélybe lett volna függetlenül a sérülésétől.

„Megértem a fájdalmat, amivel mindenképpen meg kellett küzdenie, amikor átesett ezen, de a két vállműtétje a felfüggesztése alatt volt. Leterítettem őt, a vállai a leütés előtt az aljzatban voltak. Már a menet vége előtt is a helyén volt. Teljesen felemeltem, feltekertem a karjait, szeretném azt hinni, hogy én voltam az, aki miatt újra kijött az aljzatból. Szóval, mondhat, amit akar, de nem hiszem, hogy a sérülése befolyásolta a mérkőzés kimenetelét” – mondta Sterling a riportereknek a UFC 280-as mérkőzés utáni sajtótájékoztatón.

https://www.instagram.com/p/CkB3nICgOO2/?hl=hu

Sterlingnek nem tetszett, hogy Dillashaw azonnal elárulta, hogy megsérült. Azt mondja, ő sem százszázalékosan érkezett a meccsre, de nem akart kifogásokat keresni, ha veszítene – még akkor sem, ha továbbra is úgy gondolja, hogy Dillashaw teljesítményfokozó szereket használ.

„Az, hogy ő így kiállt, és ezt tette, szerintem ez csak a személyiségét mutatja. Már korábban is mondtam, hogy egy olyan fickónak, akinek PED-re van szüksége, van egy rés a páncélján. Haver, úgy állítod be, mintha a vállad magától jött volna ki, tesó? Szeretném azt hinni, hogy ehhez nekem is közöm volt.”

Borítókép: Chris Unger/Zuffa LLC

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ