(Photo by Carmen Mandato/Getty Images)

„Sokan nem épülnek fel egy ilyenből” – Khabib aggódik Usman miatt

A korábbi UFC könnyűsúlyú bajnok Khabib Nurmagomedov elismeri, hogy nem volt számára könnyű azt látni, ahogy jó barátját, Kamaru Usmant kiütötték a UFC 278-on. A “nigériai rémálom” kevesebb, mint egy percre volt attól, hogy megvédje címét Leon Edwards ellen a Salt Lake Cityben megrendezett UFC 278-on, amikor bekövetkezett a katasztrófa.

„Rocky” egy hatalmas fejrúgással ütötte ki Usmant, amit Joe Rogan UFC kommentátor azóta minden idők legnagyobb fejrúgásos kiütésének nevezett. Nurmagomedov és Usman jó barátok lettek, miután mindkettőjüket leszerződtette az MMA menedzser Ali Abdelaziz, aki olyanokat képvisel, mint Islam Makhachev, Justin Gaethje vagy Henry Cejudo.

A visszavonult MMA-legenda nézte a UFC 278-at, és szomorúan látta, hogy a most már korábbi váltósúlyú bajnok ilyen megsemmisítő módon veszített.

„Néztem az UFC-t, és őszintén szólva meglepődtem. Mondhatni, hogy egy kicsit feldúlt is voltam, mert jó barátságban vagyok Kamaruval. Természetesen nehéz volt nézni, ahogy a világ legjobb harcosa a vége előtt 50 másodperccel így kikap. Egy kis kihagyás, rossz helyre tette a kezét” – mondta Nurmagomedov.

Dana White, a UFC elnöke már kijelentette, hogy az Edwards vs Usman 3. mérkőzésre még idén sor kerülhet az Egyesült Királyságban, esetleg a Wembley Stadionban. A “The Eagle” azonban aggódik, hogy 35 évesen Usman nehezen tud majd visszatérni a valóban kegyetlen kiütéses vereségből.

„Tisztában vagyok vele, hogy már dolgoznak a trilógián. Hiszek benne, hogy meg tudja verni Leon Edwardsot, de egy ilyen kiütés után sokan nem épülnek fel. Érdekes lesz látni.”

Borítókép és fotók: Carmen Mandato/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ