(Photo by Al Bello/Getty Images)

Wilder: Helenius legyőzése nem lesz könnyű

Deontay Wildernek ismét fel van adva a lecke, miután összecsap Robert Heleniusszal október 15-én a New York-i Brooklynban található Barclays Centerben.

Helenius régóta Wilder edzőpartnere. „Az északi rémálom” segített a “bronzos bombázónak” felkészülni a legutóbbi, Tyson Fury elleni mérkőzésére.

Miközben a hamarosan 37 éves Wilder újjá akarja építeni karrierjét, Helenius épp most élte meg a megújulást, és egymás után kétszer is kiütötte Adam Kownackit.

„Nagyon jóban vagyok Roberttel és a csapatával. Ez nem egy ellenségekről vagy ellenségeskedésről szóló küzdelem lesz. Két úriember csap össze, akik a győzelemért fognak harcolni. Ez arról fog szólni, hogy ki a legokosabb, leggyorsabb és ki üt a legkeményebben. Helenius egy nagyszerű bunyós. Időnként türelmes tud lenni. Aranyból van a szíve. Nem fogja feladni. Katonai múltja van. Tudja, hogyan kell harcolni és kitartani. Nem lesz könnyű. Érdekes lesz számomra és Robert számára is, ismerjük egymást a ringben, és mindketten tudjuk, mire vagyunk képesek. Nekem valami mással kell előrukkolnom. Valami olyat, amit még sosem látott. Valószínűleg ő is ugyanerre gondol. Nagyszerű kihívás elé nézek” – mondta Wilder Kenneth Bouhairie-nak és Michael Rosenthalnak a PBC Podcastben.

Borítókép és fotók: Al Bello/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ