(Photo by Chris Unger/Zuffa LLC via Getty Images)

Strickland ebbe nem megy bele: „Cselekedj helyesen UFC”

Annak ellenére, hogy a szurkolók és a szakírók egyaránt szeretnék látni a korábbi bajnokok, Sean Strickland és Robert Whittaker középsúlyú mérkőzését – az előbbi ismét elzárkózott az összecsapástól, amíg előbb meg nem nyeri az övet.

Strickland, aki jelenleg a hivatalos középsúlyú ranglista első helyét foglalja el, májusban a UFC 302-en sikerült megőriznie a pozícióját, amikor megosztott döntéssel nyert Paulo Costa ellen. Ami a másik ex-bajnokot, Whittakert illeti, a UFC Szaúd-Arábiában gyors győzelmet aratott Ikram Aliskerov felett.

Mindketőjük célja a Dricus du Plessis vagy Israel Adesanya elleni címmérkőzés, akik a UFC 305-ön találkoznak egymással, ahol a tét a bajnoki öv. Whittaker még az év vége előtt szeretne visszatérni, azonban Strickland hallani sem akar egy ilyen meccsről.

„A gondolat, hogy Whittaker előttem kap címmeccset, kib*szottul vad… Tesó, 0-3-ra állsz – egyszer idő előtt végeztek veled. Számítanak a ranglisták? Tedd a helyes dolgot UFC. Megkaaphatja az esélyt, miután visszanyertem az övemet” – posztolta Strickland.

A hónap elején a szókimondó korábbi bajnok, Strickland ismét a címlapokra került, miután aggodalmának adott hangot az amerikai harcosok státusza miatt a promócióban, azt állítva, hogy hamarosan felváltják őket dagesztáni, orosz és brazil társaik.

„Egy ponton nem maradnak majd kib *szott amerikaiak a UFC-ben. Mindannyian dagesztániak, oroszok és brazilok harcát fogjuk nézni. Senkit sem fog érdekelni. Tegyük újra amerikaivá a UFC-t. Ezt gondolom erről az egészről.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ