Teófimo López visszatért, kiütötte Campát és kihívta Ryan Garcíát

Teofimo López látványos produkcióval tért vissza Pedro Campa ellen a Las Vegas-i Resort Worldben. Miután elvesztette veretlenségét George Kambosos ellen. A Campa elleni küzdelem a hetedik menet vége előtt eldőlt.

López 17 győzelemre (13 kiütés) és egy vereségre javította rekordját egy 10 menetre kiírt mérkőzésen Campa ellen, aki bátor volt és ellenállt az erőteljes ütéseknek, és bár jó ütéseket vitt be, sebességben nem tudta felvenni a versenyt ellenfelével. Ráadásul Teofimo sokkal jobb kombinációkat mutatott be, és apránként fárasztotta le ellenfelét, mígnem a hetedik menet elején lezárta a találkozót.

Teofimo félelmetes derékmozgással és erőteljes balhorgokkal és jobb felütésekkel dominált. Az egyik ilyen kombinációval a kötelekhez küldte a Campát, aki már kétségbeesettnek tűnt, míg szinte a menet végén a bíró, Tony Weeks, megállította a küzdelmet, mert már nem volt értelme folytatni azt.

A mérkőzés után López mindenkinek köszönetet mondott a győzelméért, Istennek és a szurkolóknak, akik bíztak benne, hogy erősebben tér vissza, mint korábban.

„9 évet töltöttem könnyűsúlyban, a testem már nem bírta tovább” – magyarázta ezzel a kisváltósúlyba való váltását. Hozzátette, hogy készen áll arra, hogy megtanulja, hogyan kell ebben a súlyban küzdeni, és készen áll arra, hogy bárkivel megmérkőzzön, akivel csak akarják, biccentve Ryan Garcia felé, aki a következő ellenfele lehet, miután nem sikerült véglegesíteni a Gervonta Davis elleni meccsét.

„Már mondtam, visszatértem! Bárkit meg tudok verni, egy rémálom vagyok.”

Üzenetét abban a tudatban mondta, hogy “King Ryan” promótere, Oscar de la Hoya ott volt a ringben. Ha a mérkőzés létrejön, akkor egy nagyszerű show lenne az év végére.

Borítókép és fotók: Mikey Williams/Top Rank Inc a Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ