Tommy Fury: Ez a harc, ahol Jake Paul bebizonyíthatja, ő egy igazi bokszoló!

Tommy Fury nem hátrál meg a közösségi média sztárjával, Jake Paullal folytatott esetleges harctól.

A múlt hónapban találkoztak volna Floridában, de körülbelül két héttel a küzdelem előtt Fury bordasérülés miatt visszalépett. Helyére gyorsan bedobták a korábbi UFC-bajnokot, Tyron Woodley-t, aki tavaly augusztusban megosztott pontozással már egyszer kikapott Paul ellen. Ezúttal azonban nem ment végig a találkozó, Paul egy brutális KO-val elcsendesítette ellenfelét.

Fury, aki a WBC nehézsúlyú bajnokának, Tyson Furynak az öccse, visszautasítja azt a szóbeszédet, miszerint ő megfutamodott a Pual elleni harctól.

„Aki egy pillanatra is azt gondolja, gondolja még egyszer át, mi a fenéért szállnék ki egy ilyen harcból? Szép fizetést kaptam volna, és megszoktam, hogy igazi harcosokkal küzdök. A helyzet az, hogy itt befejezetlen ügyek vannak, és ennek a küzdelemnek meg kell történnie, mert hogyan gondolhatja magát ökölvívónak, ha még soha nem küzdött bokszolóval? Folyton a UFC-re hivatkozik. Ha a UFC-ben akar harcolni, ne vegyen fel újra bokszkesztyűt. Ne nevezd magad bokszolónak, ha még soha nem küzdöttél ellene. Tévedés ne essék, ezt a küzdelmet akarom legközelebb, és minden nap érdeklődni fogok, hogyan alakulnak a tárgyalások. Ez már személyessé vált. Ennek a harcnak decemberben kellett volna megtörténnie, de nem így lett. Sokan látni akarják ezt a küzdelmet.” – mondta Tommy Fury.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ