UFC 298: Volkanovski v Topuria
ANAHEIM, CALIFORNIA - FEBRUARY 17: Ilia Topuria of Germany celebrates after his knockout victory against Alexander Volkanovski of Australia in the UFC featherweight championship fight during the UFC 298 event at Honda Center on February 17, 2024 in Anaheim, California. (Photo by Cooper Neill/Zuffa LLC via Getty Images)

Topuria könnyűsúlyú címmeccset tervez Makhachev ellen: „Bajban van”

Az Alexander Volkanovski felett aratott lenyűgöző kiütéses győzelme után, amellyel a UFC 298-on megnyerte a pehelysúly vitathatatlan koronáját, a pimasz spanyol Ilia Topuria megfogadta, hogy a közeljövőben két súlycsoportos bajnok lesz, és azt állítja, hogy a könnyűsúly legjobbja, Islam Makhachev “bajban van”, ha megosztja vele az Octagont.

Topuria a közeljövőben szeretne hazájában, Spanyolországban is harcolni, ahol Conor McGregort szeretné ellenfelének, valamint egy bokszmeccset a szuperközépsúlyú bunyós, Canelo Alvarez ellen. A végső cél azonban a könnyűsúlyú bajnok, Islam Makhachev, aki a spanyol szerint bajban lenne ellene.

Makhachev, aki legutóbb a közös ellenfelet, Volkanovskit állította meg az első menetben az októberi visszavágójukon, várhatóan a nyár vége felé fog harcolni. Ami pedig a potenciális ellenfeleket illeti, Makhachev vagy a korábbi ideiglenes könnyűsúlyú bajnok, Justin Gaethje, vagy pedig egy Charles Oliveira vagy Arman Tsarukyan elleni visszavágó várja, akik áprilisban, a UFC 300-on fognak összecsapni.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ