Parkernek nincs más lehetősége abban az esetben, ha győz Zhang ellen

A nehézsúlyú kihívó Joseph Parker elárulta, hogy van visszavágó záradék a március 8-i szaúd-arábiai Zhilei Zhang elleni mérkőzése előtt – ha veszít -, mivel Zhangnak a WBO-nál van pozíciója.

Parker, aki decemberben sokkolta a világot, amikor egyhangú pontozással nyert Deontay Wilder ellen, az Anthony Joshua-Francis Ngannou gálán találkozik Zhanggal, és már Rijádban van, ahol olyanokkal edz, mint a fiatal nehézsúlyú kihívó Moses Itauma. A kínai balkezes Zhang, aki két lenyűgöző, Joe Joyce elleni elért győzelem után van, és a WBO ideiglenes címét is birtokolja, valamint ő a WBO kötelező kihívója a Tyson Fury és Oleksandr Usyk májusi mérkőzés győztesének – amelyhez visszavágó záradék is tartozik.

Az új-zélandi veterán és korábbi WBO-győztes Parker a talkSPORT-nak elmondta, hogy győzelme esetén ismét szembe kell néznie Zhanggal.

Zhang jól ismeri a visszavágó záradékokat. Miután tavaly áprilisban először legyőzte Joyce-t, kötelessége volt újra megmérkőzni vele, és a visszavágót stílusosan, a 2023-as év egyik legjobb kiütésével nyerte meg szeptemberben.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ