UFC 298: Volkanovski v Topuria
ANAHEIM, CALIFORNIA - FEBRUARY 17: Ilia Topuria of Germany celebrates after his knockout victory against Alexander Volkanovski of Australia in the UFC featherweight championship fight during the UFC 298 event at Honda Center on February 17, 2024 in Anaheim, California. (Photo by Chris Unger/Zuffa LLC via Getty Images)

Topuria reméli, hogy szeptemberben Holloway ellen küzdhet, aztán McGregor következik

A UFC pehelysúlyú bajnoka, Ilia Topuria kétmeccses tervet vázolt fel. Topuria arra számít, hogy első címvédése a korábbi bajnok Max Holloway ellen lesz, aki áprilisban a UFC 300-on kiütötte Justin Gaethje-t.

Topuria azonban továbbra is a Conor McGregor elleni megafightot tartja szem előtt, aki a június 29-i UFC 303 címmeccsen Michael Chandler ellen tér vissza.

„El Matador” biztos benne, hogy meg tudja tölteni a Santiago Bernabeu stadiont, amikor a UFC várhatóan debütál Spanyolországban.

„Remélem, hogy megvédhetem az övemet Max Holloway ellen, majd egy Conor McGregor elleni meccset szeretnék” – mondta Topuria a Sportskeedának. „Ha megnyeri a közelgő meccsét, akkor az lesz az a küzdelem, amire vágyom. Szóval remélhetőleg ez meg fog történni. Ez lesz a legnagyobb meccs az MMA történetében – a legnagyobb jegybevétel, a legnagyobb pay-per-view. Körülbelül 80.000 ember fogja nézni a meccset élőben.”

Ideális esetben Topuria azt szeretné, ha a Holloway-meccsre ősszel kerülne sor.

„A célom az, hogy szeptemberben visszatérjek. Jelenleg beszélgetünk, meglátjuk. Ha Max Holloway szeptemberben készen áll, akkor meglesz a meccs. Ha nem, akkor talán az év végén vagy valami ilyesmi. Szeretnék minél hamarabb bunyózni, mert jövőre Spanyolországban akarok harcolni.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ