Usman reagál a „tiszteletlen” McGregorra: „Tedd le azt a whiskey-s üveget”

Kamaru Usman visszavágott Conor McGregornak a vele szemben tett legutóbbi megjegyzései után.

McGregor egy rajongói kérdés-felelet során szinte mindenkinek nekiment, és a korábbi UFC váltósúlyú bajnok Usman is célkeresztbe került.

„Usman most őrültségeket beszél” – mondta McGregor a Duelbits élő közvetítésében. „A kis kopasz máltai fejű – mi is történt a legutóbbi meccsén? Már nem is emlékszem, mi is történt tesó, ugye? Semmit sem jelentesz nekem.”

Usman is zavarba jött attól, hogy McGregor nekiment.

„Melyik ponton válik ez több mint pénzzé?” Usman ezt a Henry Cejudóval közös „Pound 4 Pound” podcastjában mondta. „Melyik ponton válik ez a sport integritásává? Figyelj, a nap végén Conor az Conor. Fantasztikus dolgokat tett a vegyes harcművészetek sportjában, a UFC-ért. Tett. De én is. Te is bajnok voltál – én is az voltam. Amivel problémám van, az az, hogy azt mondod, hogy „Ő egy csavargó”, meg ilyesmi. Ezt nem mondhatod. Nem rúgtam belé, amíg a földön feküdt. Voltak összetűzései a törvénnyel, de soha nem hallottad, hogy belerúgtam volna az emberbe, amíg a földön volt. Kell, hogy legyen egy kis tisztelet, mert a nap végén erről szól ez a sport. A tiszteletről és a fegyelemről, amit mindannyian beleteszünk, hogy a sportág csúcsára jussunk. Úgy tűnik, ez az, ami hiányzik belőle.”

McGregornak emellett a UFC váltósúlyú bajnok Leon Edwardshoz, Belal Muhammadhoz és a UFC pehelysúlyú bajnok Ilia Topuria-hoz is volt néhány szava. Usman emlékezteti a korábbi kétszeres bajnok McGregort, hogy a múltban többször is szívesen összecsapott volna vele, amikor még bajnok volt.

„Azt mondod, »Ó, Ilia Topuria, ő egy csöves« – ő nem egy csöves”. A jelenlegi bajnokról beszélünk. Én sem vagyok az, mert ha akartál volna egy lehetőséget, hogy megküzdj velem… Conornak kétszer is felajánlottam azt a bizonyos esélyt, hogy megküzdjön velem, amíg bajnok voltam. Azt mondtam neki: ‘Hé, ha akarsz egy esélyt a harmadik övért, nézzük meg, ki a jobb? ‘. Épp a cúcson voltam és arra gondoltam, ki lenne jobb nálad, hogy feljöjjön és megküzdjön velem? Ide-oda pattogott, hogy mikor akar visszatérni: ‘Talán felmegyek és megragadom a harmadik övet. Ez Conor. Ha harcolni akartál volna, meglett volna a lehetőséged, de nem tetted meg. Engem csövesnek nevezni eléggé tiszteletlen. Nem voltam tiszteletlen veled szemben, amikor gondjaid voltak. Szóval, emberem, szerintem jobb, ha leteszed azt a whiskey-s üveget, és tényleg visszatérsz az eszedhez, és jó apa és jó példakép leszel.”

McGregor a június 29-én Las Vegasban megrendezésre kerülő UFC 303-on tér vissza váltósúlyban Michael Chandler ellen.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ