Tyrone Spong felajánlja, hogy felkészíti Ngannou-t a Fury elleni bokszmeccsre

Tyrone Spong éppúgy belemártotta lábujját a küzdősportok világának különböző szegletébe, mint bárki más, és emiatt rengeteg tudás áll a rendelkezésére.

A boksz, kickbox, muay-thai és MMA-veteránja nem bánná, ha ezt Francis Ngannou javára fordíthatná, ha a UFC nehézsúlyú bajnokának sikerülne megállapodnia Tyson Furyval. Ngannou a múlt hétvégi UFC 270-en megvédte a címét Ciryl Gane ellen, majd ismét megerősítette, hogy komolyan gondolja a Tyson elleni meccset. A probléma természetesen az, hogy Ngannou jelenleg egy nagy horderejű konfliktus közepén van a UFC-vel a szerződése státuszával és a céggel való jövőjével kapcsolatban. Ngannou szerint idén december 31-én teljesen mentesül a UFC-vel szembeni kötelezettségei alól, és akkor jöhet a Fury elleni harc.

Ha ez megtörténik, Spong úgy gondolja, hogy Ngannou felkészülésénél előnyt jelentene az ő tudása, tapasztalata.

„Néha egyetlen jó ütés eldönthet mindent, és neki óriási ereje van. Szerintem bizonyos dolgokat a maga javára fordíthatna. Ha csak simán bokszolóként akarsz Fury ellen nyerni, az nagyon nehéz dolog, okosabbnak kell lenni. Minden attól függ, hogy milyen szabályok szerint fognak versenyezni egymással. Ha összejön ez a küzdelem, és nyerni akar, jöjjön el hozzám, segítek neki” – mondta Spong szerdán az MMA Junkie-nak.

Spong az elmúlt években elsősorban a bokszra koncentrált, és 14-0-s rekordot halmozott fel a ringben. Pénteken 2014 óta először tér vissza az MMA-ba, ahol Szergej Haritonovval mérkőzik meg Miamiban az Eagle FC 44 főmérkőzésén.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ