Tyson Fury csapata megkereste Derek Chisora képviselőit

A nehézsúlyú bokszoló, Derek Chisora mögött álló 258 MGT menedzsment cég megerősítette, hogy kezdeti tárgyalások folytak egy trilógiaharcról a WBC világbajnokával, Tyson Furyval.

Fury legutóbb áprilisban harcolt, amikor hat menet alatt kiütötte a kötelező kihívó, Dillian Whyte-ot. Ezt követően Fury megfogadta, hogy visszavonul a sporttól. A veretlen bokszoló azonban még nem mondott le az övéről, és úgy tűnik, aktívan edz. A múlt hónapban Chisora egy kemény mérkőzésen pontozásos győzelmet aratott Kubrat Pulev ellen.

Chisora pályafutása első vereségét 2011-ben szenvedte el Furytól, majd 2014-ben vívtak egy visszavágót, ahol Fury a tizedik menetben megállította Chisorát. Az évek során Fury és Chisora jó barátok lettek, de a közelmúltban a két bokszoló csúnyán összeveszett. Mindez abból fakad, hogy Chisora nyíltan támogatta Whyte-ot, hogy nyerjen Fury ellen. Egy közelmúltbeli interjúban Fury elárulta, hogy szívesen beverné Chisora arcát a megjegyzései miatt, amire jött is a válasz, hogy találkozzanak a ringben.

https://www.instagram.com/p/ChCNYN_oB0D/?hl=hu

Chisora csapata szerint, ha létrejön az üzlet, az még az év vége előtt megtörténik. David Ghansa, a 258 MGT munkatársa a The Independentnek így fogalmazott.

„Tyson csapata valóban megkeresett minket egy év végi mérkőzéssel kapcsolatosan. Kezdeti megbeszélések zajlottak közöttünk. Ez egy hatalmas küzdelem lenne az Egyesült Királyság számára, ha sikerülne megvalósítani, és biztosan nem érne minket csalódás, hiszen a múltban sem unatkoztunk.”

Borítókép és fotók: Tom Dulat/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ