(Fotó: Warren Little/Getty Images)

Tyson Fury elkeserítően nyilatkozott a Usyk elleni meccsről: nem tudok semmit

Tyson Fury és Oleksandr Usyk már hónapok óta az egész világot a lehetséges mérkőzésükkel csigázzák. Miután az ukrán nehézsúlyú kétszer is legyőzte Anthony Joshuát, célba vette Furyt. Sőt, Usyk folyamatosan üzeneteket küld Fury felé Instagram-posztokkal, ahol gúnyolódik az angollal.

Kevesen mernek a világon ringbe szállni Furyval, azt gondolván, hogy nyerni fognak. A legtöbben, akik belemennek a küzdelembe, tisztában vannak azzal, hogy egy ilyen nagydarab, ilyen szintű bokszolótudással rendelkező embert legyőzni gyakorlatilag lehetetlen. Deontay Wilder például tudta, hogy van esélye, mert vitathatatlanul ő a világ legkeményebb ütője. De tudta, hogy ha nem üti ki Furyt, akkor valószínűleg elveszíti a meccset. Pontosan ez történt. Bár Usyk elég gyors, tudja, hogy Tyson Fury ellen küzdeni teljesen más tészta, mint Anthony Joshua ellen. Ezt szem előtt tartva nyilvánvaló, hogy bármelyik bokszoló húzná az időt a tárgyalásokkal.

Annak ellenére, hogy a korai hírek szerint a tárgyalások decemberben jó irányba fordultak, az igazság az, hogy Tyson Fury még mindig nem kapott komoly ajánlatot Oleksandr Usyk promóciójától. Fury nemrégiben a Beyond Radio vendége volt, és beszélt az Usyk elleni esetleges egyesítő mérkőzésről. A szurkolóknak nem fog tetszeni, amit mondott:

„Az Usykkal való mérkőzésről szóló tárgyalások még mindig folynak. Csupa beszéd és semmi konkrétum. Jelenleg semmit sem tudok róla. Majd meglátjuk. De a mai napig nem kaptam még ajánlatot senkitől sem egy mérkőzésre.”

A címegyesítő mérkőzés jelenleg távolinak tűnik, de semmiképpen sem lehetetlen. Ki tudja, mit követel Usyk, hogy nem tudja rávenni a két promóciót a megegyezésre. Annyit mondhatunk, hogy ez az a mérkőzés, amit mindenki látni szeretne a nehézsúlyon belül. Bármi más biztosan szórakoztató lesz, de közel sem olyan érdekes, mint ez.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ