MANCHESTER, ENGLAND - SEPTEMBER 24: Tyson Fury looks on during the International Super-Middleweight fight between Mark Heffron and Martin Bulacio at AO Arena on September 24, 2022 in Manchester, England. (Photo by Alex Livesey/Getty Images)
MANCHESTER, ENGLAND - SEPTEMBER 24: Tyson Fury looks on during the International Super-Middleweight fight between Mark Heffron and Martin Bulacio at AO Arena on September 24, 2022 in Manchester, England. (Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Tyson Fury szerint talán 55 évesen is megküzd Anthony Joshuával

Ha bármelyik bokszrajongó abban reménykedett, hogy a közeljövőben láthatja a Tyson Fury vs Anthony Joshua mérkőzést, akkor úgy tűnik, hogy egy darabig még várnia kell.

Ha bármelyik bokszrajongó abban reménykedett, hogy a közeljövőben láthatja a Tyson Fury vs Anthony Joshua mérkőzést, akkor úgy tűnik, hogy egy darabig még várnia kell. Úgy tűnt, hogy a tárgyalások gyorsan haladnak, amíg a szerződéseket ki nem küldték, és ott kezdődtek a késések. Fury türelmetlen lett, és határidőket szabott Joshua csapatának, hogy papíron kötelezze el magát, de amikor ez nem történt meg, mindkét fél részéről ujjal mutogatás kezdődött, és a tárgyalások összeomlottak.

Ehelyett Fury a nehézsúlyú veterán Derek Chisora ellen küzdött egy trilógia-mérkőzésen, és a „Cigánykirály” egy kényelmes mérkőzésen a tizedik menetben megállította Chisorát.

„Talán összejöhet a Joshua elleni mérkőzés, amikor mindketten 55 évesek leszünk. Nem tudom, eddig nem történt meg, és nem is úgy néz ki, hogy összejön. Neki nincsenek bajnoki övei, én vagyok a bajnok, felajánlottam neki a meccset, de nem fogadta el. Szóval ez van, nem azért vagyok itt, hogy őt szidjam, biztosan van oka a döntésének” – mondta Fury a talkSPORT-nak.

Jelen állás szerint Fury figyelme egy esetleges jövő évi, Oleksandr Usyk elleni vitathatatlan nehézsúlyú összecsapásra irányul, és az ukrán menedzsere, Egis Klimas szerint a megállapodás már majdnem megszületett.

„Már korábban beszéltem a Queensbury promóciós céggel, és [csütörtök] reggel egy konferenciahíváson beszéltünk a Top Rankkel. Mindannyian összeültünk, és már majdnem kész vagyunk, már nincs sok megbeszélnivaló. Valószínűleg legkésőbb március 4-én Közel-Keleten lesz. De a mai beszélgetés során hallottam, hogy más lehetőségek is felmerülnek, mint például talán London, Katar. De a legvalószínűbb, hogy Szaúd Arábiát célozzuk meg, mert nagyon érdekli őket ez a mérkőzés, Szaúd Arábia szereti Usykot” – mondta Klimas a talkSPORT-nak.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ