(Fotó: Mikey Williams/Top Rank Inc a Getty Images)

Tyson Fury ugyan nyert, de lehet műteni kell

Tyson Fury elárulta, hogy valószínűleg meg kell műteni a sérült jobb könyökét, ami arra kényszerítené, hogy elhalassza az Oleksandr Usyk elleni mérkőzését.

A Gypsy King több interjút is adott a szombat esti Derek Chisora elleni győzelmét követően, és vegyes üzenetekkel szolgált. Fury először azt mondta, műtétre szorul, ami egyértelműen kizárná azt, hogy a tervezett február 18., február 25. vagy március 4. körüli időpontokban ringbe lépjen. Később azonban azt mondta, hogy szívesen benne lenne a február végi vagy március eleji vitathatatlan nehézsúlyú világbajnoki címmérkőzésben.

https://www.instagram.com/p/CluS1JdA6nH/?hl=hu

„Van némi problémám a kezemmel, és talán meg kell műteni a könyökömet.. Ezek után bárkivel szemben készen állok… Valahogy elbasztam a kezemet ma este Derek fején. Van némi könyökproblémám. Talán műteni kell. A balt meg októberben (2021) a Wilder meccs után csináltattam meg, szóval azt is meg kell nézetnem. Körülbelül hat-nyolc hétig fog tartani a gyógyulás. Majd meglátjuk, hogy mikor állhatok készen erre a meccsre, meglátjuk.”

A meccs utáni sajtótájékoztatón azonban Fury hozzátette.

„Öhm, majd meglátjuk mi lesz. Nem vagyok orvos. Remélem, nem lesz semmi olyan a sérülés, ami bármit is elrontana. Várom a hatlmas meccset 2023-ban. Frank Warren és Bob Arum azt mondták nekem, hogy a Usyk elleni meccs február végén, március elején már jöhet. Csináljuk!”

Borítókép: Mikey Williams/Top Rank Inc a Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ