Tyson Fury üzenete Anthony Joshuának

A két fél egy december 3-i, a cardiffi Principality Stadionban rendezendő összecsapás lehetőségéről tárgyalt. Hétfőn Fury több videót is posztolt a közösségi médiában, ahol kijelentette, hogy a mérkőzés “lefújva”, mert Joshua még nem küldte vissza az aláírt szerződést.

Furyt azonban sikerült meggyőzni, hogy adjon még egy utolsó esélyt Joshuának.

„A promóterem, Frank Warren meggyőzött, hogy hagyjam, hogy a Queensberry folytassa a tárgyalásokat a csapatoddal a héten, annak ellenére, hogy tudtam, hogy soha nem fogod vállalni ezt a meccset.

Most mondták, hogy a BT, a Dazn, az ESPN és az összes közvetítő elégedett a feltételekkel, és készek támogatni ezt a mérkőzést.  A te csapatod kapott egy oylan szerződést, amely lehetővé teszi, hogy minden szerződést megnézz, hogy az eseményen részt vevő partnerekkel szerződéstárgyalásokat folytasson.  Megegyeztünk, hogy társpromócióként csináljuk, mindent a kasszába, tisztán, tisztességesen és átláthatóan.

Fogadtam Frankkel, hogy mindegy, mit ajánlunk neked, nem fogod elvállalni ezt a meccset.  Tehát rajtad áll, vagy megnyerem a fogadást, és megmutatod a közönségnek, hogy milyen gyáva vagy, vagy ma felhívod az ügyvédeidet és a csapatodat, akik mind rendelkezésre állnak, mint ahogy egész idő alatt is, és aláíratod a szerződést.

A szerződés már két hete nálad van, a csapatom mindent elintézett a műsorszolgáltatókkal, a jegyekkel, a helyszínnel, minden készen áll. Valaki küldött nekem egy videót, amelyen Eddie, a te embered beszél veled a Wilder-meccsről nemrég, és azt mondja benne, hogy ha azt akarod, hogy létrejöjjön a meccs, akkor te, a csapatod és az ügyvédeid gyorsan lépjetek, hogy ez megtörténjen. 

Volt 14 napod, hajrá és csináld meg ezt a meccset a brit bokszközönségnek. Ne legyél gyáva, utasítsd a csapatod, hogy hozzák össze az üzletet.”

Borítókép és fotók: Alex Livesey/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ