UFC 275: Zhang KO-győzelmet aratott Joanna ellen

A UFC 275 gála egyik legvártabb mérkőzése volt a korábbi bajnok Joanna Jedrzejczyk és Zhang Weili visszavágója, ahol a győztes biztos kihívója lett a UFC szalmasúlyú királynőjének, Carla Esparzának.

Esparza májusban szerezte meg az övet, amikor megosztott döntéssel győzött Rose Namajunas ellen a UFC 274-en. Jedrzejczyk az első találkozójára Zhanggal 2020. márciusában a UFC 248-on mondhatni felejthetetlenre sikeredett. A mérkőzés sokak szerint minden idők egyik legnagyobb csatája volt. A UFC elnöke, Dana White pedig tisztában van vele, hogy nem biztos, hogy ismét ilyen magas színvonalt hoz a találkozójuk, de nagyon kíváncsian várta, ki lesz a győztes.

Már a mérkőzés kezdete előtt jól észrevehető volt, amit Peszlen Ferenc is említett, hogy Jedrzejczyk nagyon sokat fogyott az előző meccseihez képest. Óriási erővel bír a kínai harcos, és már az első menet elején levitte a földre ellenfelét. Peszlen szerint fizikálisan egyszerűen űgy túnt már a meccs elején, hogy nem tudja felvenni Joanna a versenyt Zhanggal. Fantasztikus első menet volt, nagyrészt Zhang irányított.

SINGAPORE, SINGAPORE – JUNE 12: Zhang Weili of China elbows Joanna Jedrzejczyk of Poland in a flyweight fight during the UFC 275 event at Singapore Indoor Stadium on June 12, 2022 in Singapore. (Photo by Jeff Bottari/Zuffa LLC)

Jött a második menet. Zhang forduló kézzel hatalmas pofont vitt be Joannának, aki a földre zuhant, a bíró pedig véget vetett a mérkőzésnek. Nem sikerült Joanna Jedrzejczyk visszatérése, a győztes KO-val Zhang Weili ismét a kettőjük összecsapásán.

Joanna letette a kesztyűjét az Octagonban.

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ