Úgy érezte, kudarcot vallott a UFC-ben

Yorgan De Castro kissé csalódottan gondol vissza a négy meccsig tartó UFC-s karrierjére, de alig várja, hogy újra feltalálja magát az Eagle FC-ben.

Miután 2019-ben leszerződött a UFC-vel Dana White révén, De Castro búnuszokat érő kiütéssel nyert Justin Tafa ellen a UFC 243-on való debütálása alkalmával. Három zsinórban elszenvedett vereség azonban a UFC-s karrierje végét jelentette.

„Azt hiszem, többet is adhattam volna. Kudarcot vallottam. A UFC jól teljesített, remek párosításokat adott nekem. Soha nem éreztem úgy, hogy ellenem vannak, még az elvesztett csatákat is hiszem, hogy meg tudtam volna nyerni. Túlságosan aggódtam azon, hogy nehogy veszítsek, és emiatt végül nem nyertem.”

How to watch Khabib Nurmagomedov's Eagle FC 44 - TechiAI

De Castro pénteken Shaun Asherrel (13-4-1) mérkőzik meg az Eagle FC 44-ben. Az esemény a miami FLXcast Arénában zajlik.

„Mindig az volt a célom az edzőtermekben, hogy eljussak a UFC-be. Miután a UFC-hez kerültem, új célokat kellett kitűznöm. Ott elvesztem. Magabiztos lettem. Azt mondtam: Már itt vagyok, és mindent elértem, amit el kellett érnem. Keresnem kellett új célokat, nem akartam egyszeri harcos lenni, szeretnék a legjobb 10-ben lenni. Egy nap meg akarok küzdeni az övért. Azt hiszem, egy-két éven belül teljesen más harcos leszek. … A múltban elkövetett hibákat nem fogom újra elkövetni. Ez a lényeg. A UFC-ben nem éreztem úgy, hogy 100 százalékot adtam volna. Ez többé nem fog megtörténni. Mostantól kezdve minden harcom halálig megy. A nagy cél mindig az, hogy feljussunk a nagy ligákba. Az Eagle FC olyan nagy, mint bármely más promóció. Elmondhatom, hogy a fizetésem olyan, mint a UFC-nél. Jól fizetnek. A szerződés remek. Ez egy újabb lehetőség számomra és sok más srác számára, hogy kövessék az álmukat, és egyben gondoskodjunk a családunkról.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Egyéb

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ