Francis Ngannou elárulta, hogy az UFC perrel fenyegetőzött

Francis Ngannou számos jól dokumentált zavaró tényezővel szembesült az UFC 270 előtt, de felfedett egy másikat is, amely néhány órával azelőtt történt, hogy a Honda Centerbe indult, hogy megvédje címét.

A vitathatatlan UFC nehézsúlyú bajnok szerint a szervezet azzal fenyegetőzött, hogy bepereli ügynökét, Marquel Martint a CAA Sportstól, amiért tárgyalásokat folytatott Jake Paul üzleti partnerével, Nakisa Bidariannal egy esetleges bokszmeccsről.

„Azt mondták nekem, hogy most kaptak egy e-mailt a UFC-től, hogy be fogják perelni őt (Martint), amiért beszélt ezzel a sráccal, Nakisával” – mondta Ngannou az “MMA Hour” című műsorban. „Ki az a Nakisa? …azt kérdeztem, “Ő a promóter vagy valami más?”

Bidariant, a Paul’s Most Valuable Promotions társaság társalapítója és egykori UFC pénzügyi igazgatója. Dana White, az UFC elnöke nemrégiben felszólította, hogy Paullal együtt kezdje meg saját promócióját, miután bírálta az UFC harcosainak fizetését. Ngannou elmondta, hogy az e-mailt akkor kapta, amikor az arénába készült, néhány órával a küzdelem előtt.

Az ökölvívás az egyik fő oka annak, hogy Ngannou folyamatos vitákban áll a UFC-vel a szerződésével kapcsolatban, amelyet automatikusan meghosszabbítottak három meccsel vagy egy évvel azután, hogy sikeresen megvédte címét Ciryl Gane ellen. A bajnok korábban kijelentette, nem hosszabbítja meg a szerződését, ha nem bokszolhat.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ