Usyk üzent Furynak: „A középsúlyú itt van!

Ahogy közeledik Oleksandr Usyk és Tyson Fury lehetséges összecsapása, az ukrán elkezdte a trash-talkinget 2023-ra.

Általában Fury az, aki a meccsek előkészületei során felhúzza az ellenfeleit, de mivel a “Cigánykirály” szünetet tart a közösségi médiától, Usyk megragadta az alkalmat, hogy leszólja az övekért küzdő riválisát.

Usyk kedden a Twittert használta arra, hogy egy képet posztoljon magáról úszónadrágban, miközben mosolyog a felirat mellett: “A középsúlyú itt van! Hol vagy Belly? Tyson Fury.”

Ezzel arra utal, hogy Fury többször is középsúlyúnak bélyegezte Usykot, nehézsúlyúhoz képest viszonylag alacsony termete miatt.

Fury korábban ezt mondta: „Nem hiszem, hogy Usyk elég nagy és erős ahhoz, hogy ellenálljon az ütéseimnek. Ez egy kihívás, de egész este úgy fog menekülni, mint egy kis b****, én pedig le fogom vadászni, és amikor elkapom, szét fogom zúzni”.

Jelen állás szerint Fury és Usyk várhatóan legkésőbb idén március 4-én csap össze, a helyszín pedig valószínűleg a Közel-Keleten (Szaúd-Arábia) lesz, bár az Egyesült Királyságot sem zárták ki. Úgy tűnik továbbá, hogy mind a négy öv a tét, így ez egy vitathatatlan mérkőzés lesz, miután az IBF legutóbbi fordulatot tett, mivel visszavonta az utasítást, hogy Usyk a kötelező kihívójával, Filip Hrgoviccsal küzdjön meg.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ