(Photo by Carmen Mandato/Getty Images)

Umar elmagyarázza, hogy Khabib Nurmagomedov miért lép vissza az MMA-tól

Nemrég derült ki, hogy Khabib Nurmagomedov egy újabb lépést lép hátra az MMA-karrierjétől. Umar Nurmagomedov, Kahbib unokatestvére további részletekkel szolgált a friss hírrel kapcsolatban.

A dagesztáni Umar Nurmagomedov egy veretlen UFC harcos, akinek Khabib az edzője. Khabib néhány évvel ezelőtt meghódította majd többször is megvédte a UFC könnyűsúlyú bajnoki címét mielőtt visszavonult volna. Azóta edzősködésbe vágott és az Eagle FC-t vezetni. Nemrég azonban olyan hírek láttak napvilágot, hogy hamarosan még távolabb kerül az MMA-tól.

Umar Nurmagomedov Raoni Barcelos ellen készül január 14-én egy UFC Fight Night eseményen.

„Nem hiszem, hogy [Khabib Nurmagomedov] meg tud állni, továbbra is ellenőrizni fog engem és a bátyámat, és néhány más srácot, de nem ugyanúgy. Nem akar utazgatni, edzőtáborokba járni és velünk tölteni hónapokat. Nem vagyok meglepve, tudtuk és beszéltünk erről. Adott tanácsokat nekem a mérkőzéssel, súlycsökkentéssel kapcsolatban. Minden ugyanaz, csak abbahagyta, túl sok a repülőút… Azt hiszem, ez így is lesz, együtt fogunk edzeni Dagesztánban. Semmi sem változik, testvérek vagyunk.”

Ahogy hallani lehet, Khabib Nurmagomedov továbbra is aktív marad az edzőteremben a harcostársaival, de csökkenti az utazások számát, hogy több időt tölthessen a családjával.

„Nem fog túl sokat utazni és vigyázni fog magára, a családjára, az édesanyjára. Ez nagyon nehéz, túl sokat utazni, mindenki sarkában ott lenni, ez nem könnyű. Ezért hozta meg ezt a döntést, és örülök neki…”

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ