„Vennem kell anyámnak egy kisbuszt” – mondta a UFC történetének legfiatalabb győztese

Raul Rosas Jr. gyorsan végzett Jay Perrinnel, és történelmet írt a UFC 282-en, miután 7-0-ra javította a tökéletes mérlegét. A 18 éves fiatalember lett a legfiatalabb UFC harcos és győztes a Las Vegas-i T-Mobile Arénában szombat este, miután első menetes submission győzelmet aratott.

Rosas Jr. kapott néhány ütést, mielőtt az elit szintű birkózásával munkához látott, amikor a padlóra vitte Perrint, és ott tartotta a küzdelem hátralévő részében. Végül egy hátsó fojtással nyert, a meccs utáni interjúban pedig kérte az 50.000 dollár bónuszt Dana White-tól, a UFC elnökétől, hogy vehessen az édesanyjának egy kisbuszt, és elvihesse őt az edzőterembe.

„Szükségem van az 50G-re, hogy vehessek anyámnak egy kisbuszt, és elvihessen a PI-be [UFC Performance Institute]. Ez őrület, de tudtam, hogy megélem az álmomat. Nem voltam ideges, nem éreztem nyomást, szabad voltam, és csak azt csináltam, amit szeretek. Most bemutatkoztam, mert jövök az övért” – mondta Rosas Jr.

https://www.instagram.com/p/CmAvW6vMODQ/?hl=hu

Még szeptemberben az akkor még csak 17 éves Rosas Jr. 6-0-ra javította tökéletes profi MMA-rekordját a Mando Gutierrez elleni domináns döntőbeli győzelmével Dana White Contender Series című műsorában. Miután megnézte a mexikói tinédzsert akció közben, a UFC főnöke szerződést ajánlott neki, így ő lett a legfiatalabb harcos, aki valaha is aláírt a promócióhoz.

A lenyűgöző teljesítménye ellenére egyesek továbbra is aggódtak amiatt, hogy Rosas Jr. túl fiatal a UFC-hez, de White nem így gondolja.

„Azok után, amit most láttam, ez a srác készen áll arra, hogy a UFC-ben harcoljon. Nagyon le vagyok nyűgözve ettől a kölyöktől. Különleges” – mondta Dana.

Borítókép: Chris Unger/Zuffa LLC

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ