A UFC kedvence, Paddy Pimblett ellentmondásos győzelmet aratott

Paddy Pimblett a UFC 282 mérkőzésen Jared Gordon elleni egyhangú pontozással elért győzelmével tartotta fenn a hype-vonatot.

Baddy-nek Las Vegasban kellett először a bírói pontozólapokra hagyatkoznia UFC-s karrierje során, miután korábban három egymást követő idő előtti győzelmet aratott. Az első menetet valószínűleg egy késői takedown döntötte el Gordon részéről. Pimblett több alacsony lábrúgással próbálta megnehezíteni ellenfele dolgát, és nagy ütéseket is bevetett ellenfele ellen. A 27 éves harcos a második menetben nehezen tudta távol tartani magától ellenfelét, mivel Gordon nyomott a birkózó támadásaival, anélkül, hogy feltétlenül nagy előrelépést ért volna el. Pimblett a második menet végén kezdett találgatni ütéseivel. Az utolsó menetet ugyanolyan nehéz volt pontozni, mivel Gordon nagyrészt irányította azt, de képtelen volt támadást indítani, mivel Pimblettet a ketrec széléhez szorította. Egy perccel a vége előtt az angol bevitt pár ütést.

https://www.instagram.com/p/CmBAy_UuHqN/?hl=hu

A bírók mindannyian 29-28-ra pontozták a küzdelmet az ő javára, mivel úgy tűnt, jobban tetszett nekik a küzdelem agresszív megközelítése, mint Gordon kontrollja. Bár a legtöbben úgy gondolták, hogy a küzdelem szoros volt, Pimblett úgy vélte, hogy kényelmesen nyert, és ezt a meccs utáni interjújában világossá is tette.

„Ez nem volt szoros. Megnyertem az első két menetet, majd a harmadikban megúsztam. Tudtam, hogy az első két menetet könnyedén hoztam. Le a kalappal Jared előtt” – mondta Joe Rogannak.

https://www.instagram.com/p/CmBVhhIsCsM/?hl=hu

A nemrég szabadult UFC-legenda, Nate Diaz azonban nem értett egyet az eredménnyel, és a közösségi médián keresztül beszólt Pimblettnek, tweetelt: “Bruh? Elvesztetted ezt a meccset”.

Borítókép: Chris Unger/Zuffa LLC

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ