volkov_alex/instagram

Volkov meglepődött, hogy Pavlovich egyáltalán vállalta ellene a meccset

Alexander Volkov meglepődött, amikor honfitársával és korábbi csapattársával, Sergei Pavlovichal állt szemben a ketrecben.

A két orosz nehézsúlyú harcos a szombati UFC on ABC 6 társ-főmérkőzésén csapott össze, amely a szaúd-arábiai Rijádban, a Kingdom Arénában zajlott.

Volkov egy domináns egyhangú döntéssel legyőzte Pavlovichot, és Volkov pontosan erre is számított, ezért is lepődött meg, hogy Pavlovich vállalta a küzdelmet.

„Stílusilag nagyon rossz matchup vagyok Sergei számára, ezért a menedzsmentjének őszintébbnek kellene lennie vele, hogy milyen meccseket kell vagy nem kell elfogadnia. Szerintem ez egy próbálkozás volt az ő részéről, hogy gyorsan visszatérjen egy vereségből. De ahogy már mondtam, borzasztóan rossz párosítás vagyok számára” – mondta Volkov a meccs után.

Volkov és Pavlovich is sértőnek érezte, hogy a mérkőzést mindkét fél elfogadta. Volkov azt állítja, hogy azt mondták neki, hogy Pavlovich fogadta el először a meccset, amit ő nem vett jó néven, és ennek az ellenkezőjét mondták Pavlovichnak. A mérkőzés után Volkov megpróbált kezet fogni Pavlovichal, de helyette egy lökést kapott.

Ami a folytatást illeti, Volkov elmondta, hogy szóba került egy címegyesítő mérkőzés, most, hogy négymeccses győzelmi sorozatban van. Azonban semmi sincs kőbe vésve, és kész arra, hogy azt tegye, amit a UFC dönt.

„Nagyon szeretnék a címért harcolni, de a UFC alkalmazottja vagyok, és nem az én kívánságaim szerint megyünk előre, az lesz, amit ők mondanak. Van egyfajta íratlan megállapodás, hogy ez lesz a helyzet, de hogy ki lesz az, vagy hol lesz az, azt még nem igazán tudjuk.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ