UFC 294: Ankalaev v Walker
ABU DHABI, UNITED ARAB EMIRATES - OCTOBER 21: Johnny Walker of Brazil reacts after the stoppage of his light heavyweight fight due to an unintentional foul by Magomed Ankalaev of Russia during the UFC 294 event at Etihad Arena on October 21, 2023 in Abu Dhabi, United Arab Emirates. (Photo by Chris Unger/Zuffa LLC via Getty Images)

Johnny Walker reagált a brutális kiütéses vereségre: „Ki kell találnom…”

Johnny Walker hazatért, és a családjával tölti az idejét, miután szombaton brutális kiütéses vereséget szenvedett Volkan Oezdemir ellen a UFC on ABC 6-on a szaúd-arábiai Rijádban.

Walker zsinórban másodjára is vereséget szenvedett, és bevallása szerint újra átgondolja, milyen változtatásokat tudna tenni annak érdekében, hogy megakadályozza a harmadik egymás utáni vereséget.

„Jól vagyok. Csak egy kis karcolás van az ajkamon. Most érkeztem haza a kis bajnokommal. Nem volt egy igazán jó este számomra. Nem tudom, mi történt. Ki kell találnom, és újra meg kell néznem a meccset, és megnézni, mit csináltam. Nem hiszem, hogy a fejem a megfelelő helyen van a küzdelemhez. Csodálatosan éreztem magam. Nagyon jó edzőtáborom volt. Nagyon erősnek éreztem magam. Minden rendben volt. A súlycsökkentés egy kicsit nehéz volt, mint mindig. Egyszerűen nem találtam meg magam a küzdelemben. De a legfontosabb dolog itt van, a kisbabám. Érte jöttem vissza épségben. Vigyázni fogok rá, és erősebben fogok visszajönni. Időt szánok a családomra, élvezni fogom az időt a feleségemmel, a kisbabámmal… Erősebben fogok visszatérni.”

Walkert brutálisan megviselte Oezdemir ütéssorozata, amely az 1. menet 2:28-kor véget vetett a küzdelemnek.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ